Η "μυστική" σύσκεψη των καραμανλικών κάτω από το πορτρέτο του Εθνάρχη

Στα πλαίσια του μνημοσύνου στη μνήμη του Κωνσταντίνου Καραμανλή, σήμερα το πρωί στο Ίδρυμα στη Φιλοθέη, οι πλέον αρμόδιοι εκφραστές του καραμανλισμού βρήκαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν μία πολύ σύντομη σύσκεψη.

Η συνάντηση τους αυτή πραγματοποιήθηκε στο ξύλινο τραπέζι κάτω από τα πορτρέτα του Εθνάρχη και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr, συμμετείχαν οι Κώστας Καραμανλής, Αχιλλέας Καραμανλής, Πέτρος Μολυβιάτης

και Γιάννης Βαρβιτσιώτης. Στη συνάντηση δεν επετράπη η παρουσία φωτογράφων παρόλο που τη συγκεκριμένη αίθουσα είχαν φωτογραφίσει νωρίτερα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ένα από το θέματα που αναφέρθηκαν ήταν η χθεσινή συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα και όσα είπε για την αμοιβαία εκτίμηση με τον Κώστα Καραμανλή αλλά και όσα είπε για το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος και όχι πρόωρων εκλογών.

Κοινός τόπος ανάμεσά τους ήταν ότι δεν υπάρχει λόγος για προσφυγή σε δημοψήφισμα και ότι οι πρόωρες κάλπες παραμένουν στην ατζέντα του Αλέξη Τσίπρα. Στο εσωκομματικό πεδίο το μήνυμα που εξέπεμψαν ήταν ότι τόνοι πρέπει να χαμηλώσουν.

Διαβάστε επίσης:

Η Νέα Δημοκρατία τίμησε τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή (Φωτορεπορτάζ)

Η "παγωμένη" χειραψία Καραμανλή - Σαμαρά (ΦΩΤΟ)

Η... συμβουλή του Αχιλλέα Καραμανλή στον Νικολόπουλο (ΦΩΤΟ)

Σαμαράς: "Ο Τσίπρας θα κάνει κωλοτούμπα ή δημοψήφισμα για τη δραχμή"

Keywords
Τυχαία Θέματα