Η Μαρίν Λεπέν "ξηλώνει" τον… πατέρα της!

Έξαλλη φαίνεται πως είναι η Μαρίν Λεπέν με τον πατέρα της, μετά τις επικρίσεις που προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του εναντίον ενός εβραίου τραγουδιστή.

Έτσι, την Τρίτη το Εθνικό Μέτωπο (FN) της Γαλλίας ανακοίνωσε ότι δεν θα φιλοξενείται πλέον στον ιστότοπό του το εβδομαδιαίο βίντεο-ιστολόγιο του ιδρυτή του κόμματος (και πατέρα της αρχηγού του) Ζαν-Μαρί Λεπέν.

«Έτσι είναι», δήλωσε ο εκπρόσωπος του FN Αλέν Βιζιέ στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα που επικαλούνται

έναν δικηγόρο και ταμία του κόμματος, τον Βαλεράν ντε Σεν-Ζιστ, ο οποίος δήλωσε ότι το βίντεο-ιστολόγιο του Λεπέν θα απομακρυνθεί από το σάιτ του κόμματος για «νομικούς λόγους».

Η απόφαση «ελήφθη για λόγους νομικής προστασίας, για την προστασία του υπεύθυνου σύμφωνα με τον νόμο (για τον ιστότοπο)», ο οποίος είναι η κόρη του Ζαν-Μαρί Λεπέν και πρόεδρος του FN Μαρίν Λεπέν, ώστε να μην κινδυνεύει να τη μηνύσουν για δηλώσεις του πατέρα της.

Ο ντε Σεν-Ζιστ πρόσθεσε ότι το ιστολόγιο αυτό θα φιλοξενείται αλλού στο Διαδίκτυο, χωρίς όμως να διευκρινίσει πού.

Η κίνηση αυτή αντανακλά το ρήγμα στην οικογένεια Λεπέν μετά τη δήλωση του επίτιμου προέδρου του Εθνικού Μετώπου, η οποία έφερε σε δύσκολη θέση την Μαρίν Λεπέν την ώρα που εκείνη προσπαθεί να κερδίσει συμμάχους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα