Η ελληνική ιστορία σε ένα application

Ο Δημήτρης και ο Τάσος Βούλγαρης -αρχαιολόγος και προγραμματιστής αντίστοιχα- δυο αδέρφια από τον Αχινό Φθιώτιδας, έβαλαν στόχο να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο εξερευνούμε την ελληνική ιστορία, δημιουργώντας την εφαρμογή «Greece: History & Culture».

Συνδυάζοντας τις γνώσεις τους κατάφεραν να συγκεντρώσουν όλη την ιστορία της Ελλάδας μέσα σε ένα application.

«Ο τόπος που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε έχει συνεχή κατοίκηση 4.000 ετών, πράγμα που συνετέλεσε

στην αγάπη μας για την Ελληνική Ιστορία», υποστήριξαν τα αδέρφια Βούλγαρη. «Αυτή μας η αγάπη κάποια στιγμή συνδυάστηκε με τη γοητεία που μας ασκεί η τεχνολογία κι αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην υλοποίηση του «Greece: History & Culture», καθώς είδαμε ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο κάτι ανάλογο για την Ελλάδα ή οποιαδήποτε άλλη χώρα.»

Greek history app

Ο χρήστης της εφαρμογής έχει την ευκαιρία να εξερευνήσει περιόδους της ελληνικής ιστορίας από την Παλαιολιθική Εποχή μέχρι και το Σύγχρονο Ελληνικό Κράτος και να μάθει για την Ιστορία, την Κοινωνία και τον Πολιτισμό της κάθε περιόδου. Υπάρχει, εξάλλου, κατάλογος με αναλυτική περιγραφή των επιτευγμάτων μεγάλων προσωπικοτήτων που δραστηριοποιήθηκαν στη χώρα, όπως επίσης κι ένας χάρτης που παρουσιάζει τα μέρη με το μεγαλύτερο ιστορικό ενδιαφέρον στην ελληνική επικράτεια.

Διαβάστε περισσότερα: fortunegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα