Η δήλωση του Σα Πίντο για τον Τάκη Φύσσα

Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν σήμερα ο πρόεδρος του Ατρομήτου κ. Γιώργος Σπανός και ο γενικός διευθυντής της ίδιας ΠΑΕ κ. Γιάννης Αγγελόπουλος.

Οι Σπανός και Αγγελόπουλος, που απολογήθηκαν στον ανακριτή κ Ανδρεάδη, αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς κανένα περιοριστικό όρο, μετά την κατάθεσή τους αλλά και την κατάθεση του ποδοσφαιριστή Πίτου Γκαρσία, ο οποίος είναι ένας εκ των τεσσάρων πού αναφέρονται στην μη πειστική και αναπόδεικτη καταγγελία του κ. Τάκη Φύσσα.

Όπως είναι γνωστό, ο νυν συνεργάτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Τάκης Φύσσας, είχε καταθέσει ότι ο πρώην προπονητής του Ατρομήτου, Πορτογάλος Σα Πίντο, τον είχε ενημερώσει πως πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο Αγγελόπουλος του είχε ζητήσει να μην αγωνισθούν τέσσερις παίκτες.

Ο πρώην προπονητής της ομάδας του Περιστερίου Ρικάρντο Σα Πίντο με δήλωσή του "αδειάζει" τις καταγγελίες του διευθυντή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι το θέμα που καταγγέλλει ο Τάκης Φύσσας «ποτέ δεν συνέβη», το χαρακτηρίζει «εξωπραγματικό» και υποστηρίζει πως ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού «ψεύδεται».

Αναλυτικά η δήλωση του Πορτογάλου τεχνικού:

«Εγώ, ο Ρικάρντο Μανουέλ Ντα Σίλβα Σα Πίντο, ενημερώθηκα από τα ελληνικά ΜΜΕ ότι ο κ. Παναγιώτης Φύσσας έκανε μια δεύτερη δήλωση.

Έτσι θέλω να κλείσω αυτό το θέμα δηλώνοντας τα εξής:

Α) Ο κ. Φύσσας συνεχίζει να επιμένει σε ένα θέμα το οποίο ποτέ δεν συνέβη και το έχω ήδη καταδικάσει. Στην προσπάθειά του, αυτός συνεχίζει να ψεύδεται και να εμπλέκει πρόσωπα (Φερνάντο Σάντος, Ρικάρντο Σάντος) με τα οποία εγώ ποτέ δεν είχα καμία συζήτηση για ένα εξωπραγματικό θέμα όπως τόνισα.

Β) Θα ήθελα να επαναλάβω ότι ήμουν, είμαι και θα είμαι ο μόνος υπεύθυνος για την ομάδα την οποία παίζει σε κάθε αγώνα και εγώ ποτέ δεν έδωσα σε κανέναν το δικαίωμα να με πιέσει ή να κάνει παρεμβάσεις στην δουλειά μου, κάτι το οποίο ποτέ δεν συνέβη στο συγκεκριμένο αγώνα ή κάποια άλλη φορά, όταν εγώ ήμουν επικεφαλής προπονητής, είτε από την Διοίκηση της ομάδας, τον Διευθυντή ή τον Πρόεδρο του Ατρομήτου.

Ρικάρντο Μανουέλ Ντα Σίλβα Σα Πίντο».

Keywords
Τυχαία Θέματα