Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ ξανά μαζί στη μεγάλη οθόνη

Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί είναι το πιο καυτό ζευγάρι του Χόλιγουντ, αλλά η κινηματογραφική τους συνύπαρξη, αυτή που οδήγησε και στην εκτός πλατό σχέση τους και σταδιακά στη δημιουργία μιας μεγάλης οικογένειας, ήταν μία και μοναδική. Ως «Mr και Mrs Smith» η Αντζελίνα και ο Μπραντ χάρισαν στο κοινό μερικές στιγμές δράσης, αλλά και ερωτικής χημείας, ενώ το μποξ όφις πήρε φωτιά.

Μετά από σχεδόν μια δεκαετία (το φιλμ του Νταγκ Λάιμαν κυκλοφόρησε το 2005) οι

φήμες ότι το ζευγάρι θα ξαναδουλέψει μαζί έχουν αρχίσει να γίνονται όλο και πιο έντονες, με επικρατέστερο σενάριο να δούμε τους δύο συμπρωταγωνιστές κάτω από την ομπρέλα της εταιρείας του Πιτ, Plan B. Αν και οι αυξημένες τους υποχρεώσεις στην μπολυμελή τους οικογένεια, είχαν μέχρι τώρα επιβάλει μια εκ περιτροπής απουσία των δύο από τη βάση τους για τα γυρίσματα και τις προετοιμασίες των παραγωγών στις οποίες συμμετείχαν, το ζευγάρι φαίνεται ότι σκέφτεται σοβαρά να ξανακάνει μια ταινία μαζί και αναμενόμενα δημιουργεί το απόλυτο buzz.

Ακόμα βέβαια καμία έγκυρη πληροφορία δεν υπάρχει σχετικά με τον προγραμματισμό, αλλά και την ιδιότητητα με την οποία θα συνεργαστούν. Ο Μπραντ Πιτ είναι πια γνωστός παραγωγός, η Τζολί γυρίζει τη δεύτερη ταινία της ως σκηνοθέτης, αλλά ο κόσμος ακούγοντας τις φήμες δε θέλει να φαντάζεται τίποτα λιγότερο από την κοινή τους παρουσία μπροστά από την κάμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα