Η άλλη πλευρά της Δέσποινας Βανδή!

Της Σπυριδούλας Τριάντου, ένθετο "Secret", εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Είναι πάντα κοντά στους αδύναμους. Σε εκείνους που έχουν πρόβλημα επιβίωσης. Η Δέσποινα Βανδή ξέρει να απλώνει πάντα το χέρι και να δίνει βοήθεια. Οι πράξεις της, πολλές, όμως δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Εκτός από ελάχιστες, που δημοσιοποιήθηκαν είτε γιατί ήταν στο πλαίσιο φιλανθρωπικών events είτε γιατί κάποιος από τους ανθρώπους που βοήθησε ήθελε να της πει δημόσια ένα «ευχαριστώ». Η ίδια, ωστόσο, ποτέ δεν έχει αναφερθεί

σε αυτό το «μυστικό» κομμάτι της ζωής της.
Πρόσφατα η Δέσποινα Βανδή έδωσε μεγάλη χαρά στηρίζοντας μια πολύτεκνη οικογένεια. Η τραγουδίστρια κατά καιρούς έρχεται κοντά με πολλούς ανθρώπους, μιλά μαζί τους, ακούει τα προβλήματά τους και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τους βοηθήσει. Αυτή τη φορά ο λόγος που ήρθε κοντά με την πολύτεκνη οικογένεια ήταν μια μικρή θαυμάστριά της. Σε μία από τις εμφανίσεις της στο «Voice», όπου κάθε φορά έδιναν το «παρών» δεκάδες παιδιά από το fan club της, γνωρίστηκε με ένα κορίτσι 14 ετών.
Η Δ. Βανδή την έβλεπε σε κάθε live και έτσι άρχισε να τη γνωρίζει περισσότερο και να μαθαίνει πολλά για την οικογενειακή της κατάσταση και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν οι δικοί της.


«ΜΥΣΤΙΚΑ». Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», η τραγουδίστρια ήρθε «μυστικά» σε επικοινωνία με τους γονείς του κοριτσιού, γνώρισε τα αδέρφια της και άρχισε να βοηθά με διάφορους τρόπους την οικογένεια. Κάνει ό,τι μπορεί από την πλευρά της, καθώς αυτό που την ευαισθητοποίησε περισσότερο ήταν η μικρή θαυμάστριά της και ο τρόπος που την πλησίασε. Φυσικά, η 14χρονη εξέφρασε μόνο την αγάπη και τον θαυμασμό της και η βοήθεια ήταν καθαρά μια πρωτοβουλία της γνωστής τραγουδίστριας. Μια βοήθεια που χάρισε νότες χαράς στην οικογένεια, που έκανε και κάνει τους γονείς της 14χρονης να πιστεύουν σε ένα καλύτερο αύριο και να ελπίζουν στην αγάπη των ανθρώπων. Οσο για τη συμπεριφορά τους απέναντι στη Δ. Βανδή; Οπως μας μετέφεραν άτομα που γνωρίζουν καλά την περίπτωση, ο πατέρας την αποκαλεί «Αγία Βανδή», καθώς οι πράξεις της τους έχουν συγκινήσει όλους. Η τραγουδίστρια γνωρίζει καλά τι σημαίνει φτώχεια, καθώς τη βίωσε στα παιδικά της χρόνια. Γι’ αυτό και ξεκίνησε να εργάζεται από πολύ μικρή.
Η αγάπη της, όμως, για τους ανθρώπους είναι κάτι που πηγάζει από μέσα της. Ακόμα και παιδάκι όταν ήταν έδινε πάντα στις φίλες της αυτό που της περίσσευε. Είτε αυτό ήταν μια κούκλα είτε μια σοκολάτα. Αυτή είναι η «προίκα» που πήρε από τους γονείς της και ειδικά από τον πατέρα της. «Εγώ επικεντρώνομαι στη βοήθεια στον συνάνθρωπο. Ο πατέρας μου πάντα μου έλεγε ο Θεός να μου χαρίζει πράγματα κι εγώ να χαρίζω όπου μπορώ. Αυτό το κουβαλάω πάντα μέσα μου. Είναι ευλογία να μπορεί κάποιος να δίνει στον συνάνθρωπό του που χρειάζεται, όταν το έχει ανάγκη. Μακάρι να μπορούσαμε να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο», έχει δηλώσει στο παρελθόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα