Η Αλαμουντίν έκανε δώρο γάμου στον Κλούνεϊ... ποτήρια!

Σετ ποτήρια με υπογραφή Murano και 12 μεταξωτές πετσέτες ήταν το γαμήλιο δώρο της 36χρονης δικηγόρου, Αμάλ Αλαμουντίν, στον Χολιγουντιανό ηθοποιό και πλέον σύζυγός της, Τζορτζ Κλούνεϊ.

Αν και το δώρο θα ταίριαζε περισσότερο σε γυναίκα, η Βρετανίδα δικηγόρος, λιβανικής καταγωγής, έβαλε γερά το χέρι στην τσέπη για να ευχαριστήσει τον σταρ του Χόλιγουντ επιλέγοντας πανάκριβα ποτήρια ώστε να απολαμβάνει ο σύζυγός της το ποτό του αναπολώντας

τις στιγμές από τον παραμυθένιο γάμο τους στην Βενετία και τα οποία κόστισαν συνολικά 2.900 ευρώ!

Τα ποτήρια για κοκτέιλ που επέλεξε η Βρετανή δικηγόρος είναι χειροποίητα, φέρουν τη διάσημη υπογραφή Murano και μάλιστα ίδια μ' εκείνα που είχε χρησιμοποιήσει το ζεύγος στο γάμο του, στο επιβλητικό ξενοδοχείο «Cipriani», στη Βενετία. Η 36χρονη Βρετανή δικηγόρος μάλλον σκέφτηκε ότι, «ακόμα και το ποτό, έχει το... ποτήρι του», για αυτό και παρήγγειλε μία δωδεκάδα από τα χειροποίητα ποτήρια για κοκτέιλ.

«Βρήκε πολύ καλή την ιδέα να κάνει στον σύζυγό της ένα δώρο που θα του θυμίζει το γάμο τους στη Βενετία αφού τα ποτήρια είναι ίδια με εκείνα που χρησιμοποίησαν στο ξενοδοχείο "Cipriani". Ο Τζορτζ τα θαύμαζε κάθε φορά που τα κοιτούσε», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της, σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό "Closer".

Εκτός από τα ποτήρια, η κυρία Κλούνεϊ αγόρασε για τον αγαπημένο της και 12 μεταξωτές πετσέτες όπως και τον ίδιο αριθμό δακτυλιδιών για πετσέτες, διακοσμημένων στο χέρι.

Διαβάστε επίσης:

Ξεκίνησαν οι πρόβες για το Dancing with the Stars 5!

Παπαρίζου: "H διαμάχη με τον Τόνι δεν έχει τελειώσει, δεν συνεννοούμαστε"

Στα... καλύτερα της η παρουσιάστρια! (ΦΩΤΟ)

Τριών μηνών έγκυος η Μαριέττα Χρουσαλά!

Ο Πάνος Βλάχος βγήκε με τα... πεθερικά! (ΦΩΤΟ)

Keywords
Τυχαία Θέματα