Γιατί οι άντρες αγοράζουν δονητές;

H απάντηση είναι απλή: Γιατί αυτο το διάστημα προτιμούν να βλέπουν μπάλα από το να κάνουν σεξ… Ομως ευτυχώς έχουν (κάπου) στο μυαλό τους ότι και η γυναίκα τους έχει ανάγκες και για αυτό αγοράζουν το υποκατάστατο, δηλαδή δονητές!

Μια πολύ γνωστή εταιρία sex toys, η LELO, λέει ότι ρίχνοντας μια ματιά στα στοιχεία της βρήκε ότι τέτοιες μέρες οι πωλήσεις των δονητών ανεβαίνουν κατακόρυφα και οι περισσότεροι αγοραστές δεν είναι γυναίκες, αλλά άντρες.

Αυτή η απότομη άνοδος στις πωλήσεις δεν είναι κάτι τυχαίο… Κατά τη διάρκεια όλων των μεγάλων διοργανώσεων σε Ευρώπη και Αμερική οι δονητές έχουν μεγάλη ζήτηση. Φυσικά δεν θα αποτελούσε εξαίρεση η μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου.

Επιπλέον οι άντρες τις μέρες του Μουντιάλ φαίνεται ότι έχουν το μυαλό τους μόνο εκεί, τουλάχιστον ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό. Ετσι δείχνει καί ένα γκάλοπ που έκανε η DUREX, στο οποίο το 40% των αντρών ομολόγησε ότι δεν θα χάσει το ματς με τίποτα, ακόμα και αν είναι να κάνει σεξ. Παλί καλά που όπως φαίνεται αρκετές γυναίκες μπορούν να περάσουν καλά και χωρίς αυτούς όταν παίζει η ομάδα τους.

Keywords
Αναζητήσεις
donites, lelo δονητες αθήνα
Τυχαία Θέματα