Γιάννενα: Η τοπική ΝΔ προωθεί τον Μπακογιάννη για αρχηγό του κόμματος!

"Μπορεί όλοι στη Ν.Δ. να ασχολούνται με τον Πρόεδρο και το εάν τελικά θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν τους πολυπόθητους 180 ψήφους των βουλευτών για την εκλογή του Σταύρου Δήμα στο ύπατο αξίωμα, όμως κάποια τοπικά στελέχη της κεντροδεξιάς, σε συνεργασία με τα παράκεντρα εξουσίας της Συγγρού, θεωρώντας δεδομένη την ήττα της Ν.Δ. στις προσεχείς εκλογές, άρχισαν ήδη να εκφράζουν έντονα την αγωνία τους για το μέλλον και κυρίως την ηγεσία της επόμενης ημέρας!"

αυτά αναφέρει το τοπικό site

ipirusgate και συνεχίζει ακόμα πιο συγκεκριμένα λέγοντας πως συζητιέται το όνομα του Κώστα Μπακογιάνη:

"Σε κατ' ιδίαν συζητήσεις με τοπικά στελέχη της Ν.Δ, οι ίδιοι ομολογούν, ότι την επόμενη από την εκλογική ήττα θα ανοίξει και επίσημα σε επίπεδο κόμματος και κοινωνίας, ένας ευρύς διάλογος, που θα οδηγήσει τη Ν.Δ. σε μια νέα ηγεσία. Γι' αυτό και ήδη ξεκίνησαν να...
προετοιμάζουν το έδαφος στα Γιάννενα αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται διερευνητικές επαφές και συναντήσεις στελεχών που είτε συμμετέχουν ενεργά στα κομματικά δρώμενα είτε το τελευταίο διάστημα απείχαν λόγω της διαφωνίας τους με την ασκούμενη πολιτική του Αντώνη Σαμαρά. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, άρχισε να δημιουργείται πυρήνας γαλάζιων στελεχών που προωθούν για διάδοχο του Αντώνη Σαμαρά τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη.Παρακολουθούμε το θέμα και θα επανέλθουμε!"

Keywords
Τυχαία Θέματα