Γεροντόπουλος: "Αθήνα και Λευκωσία οι μόνοι σταθεροί κρίκοι στην Α. Μεσόγειο"

Επαναβεβαιώθηκε η ταύτιση απόψεων μεταξύ της Ελληνικής και της Κυπριακής κυβερνήσεως επί του Κυπριακού, στη διάρκεια της συναντήσεως που είχαν στη Λευκωσία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Έλληνας Υφυπουργός Εξωτερικών Άκης Γεροντόπουλος.

Μετά το πέρας της συναντήσεως, έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, ο κ.Γεροντόπουλος, μεταξύ άλλων, τόνισε τα εξής: «Επαναβεβαιώσαμε την ταύτιση απόψεων πάνω στο

Κυπριακό, σε αυτή την κρίσιμη φάση του». Ο ίδιος πρόσθεσε ότι Αθήνα και Λευκωσία συμφώνησαν στο ότι παρά την οικονομική κρίση που περνούν και οι δύο, την παρούσα χρονική συγκυρία είναι «οι μόνοι σταθεροί κρίκοι στην Ανατολική Μεσόγειο και είναι πραγματικά παράγοντες σταθερότητας, κάτι το οποίο ο Ελληνισμός μπορεί να το αξιοποιήσει», όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ο κ. Γεροντόπουλος επισήμανε ότι «Πιστεύω ότι με βάση αυτά μπορούμε να έχουμε καλύτερες προοπτικές για το μέλλον και να δώσουμε στους Έλληνες την ελπίδα, που πραγματικά αυτή την ώρα την έχουν ανάγκη».

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα