Γενέθλια σήμερα για τον Γιάννη Βαρουφάκη (ΦΩΤΟ)

Ο Υπουργός Οικονομικών είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των ημερών και έχει καταφέρει με το στυλ και τη συμπεριφορά του να κεντρίσει το ενδιαφέρον όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και εκτός συνόρων...

Κάθε του κίνηση, γίνεται αφορμή για σχόλια, ενώ ο ίδιος μαζί με τη σύζυγό του Δανάη Στράτου, έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια της χώρας μας.

Ο Υπουργός Οικονομικών, έχει σήμερα γενέθλια, καθώς έχει γενηθεί

στις 24 Μαρτίου του 1961.

Έτσι κλείνει τα 54 χρόνια του και όπως είναι φυσικό, κάθε αστρολόγος που σέβεται τον εαυτό του έχει κάνει τον αστρολόγικό του χάρτη και έχει αναλύσει βάση αυτού την προσωπικότητα του.

Το βιογραφικό του...

Ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι καθηγητής Οικονομικής Θεωρίας στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών και έως πρότινος Διευθυντής του Τομέα Πολιτικής Οικονομίας του ιδίου Τμήματος. Παράλληλα, είναι επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Τέξας (Lyndon Johnson Graduate School of Public Affairs, στο Ώστιν) καθώς και "Economist-in-residence" στην εταιρεία Valve Corporation, στο Σιάτλ των ΗΠΑ.

Εξελέγη βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Αθηνών στις εκλογές του 2015 (με περισσότερους από 135.000 σταυρούς). Στις 27 Ιανουαρίου 2015 ανέλαβε καθήκοντα ως Υπουργός Οικονομικών στην Κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα