Φτερό στον άνεμο...

Κρίσιμες και σημαντικές οι αποφάσεις για την Χρυσή Αυγή.

Αλλά μια και η δικαστική διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη έχουμε πολύ χρόνο μέχρις ότου δούμε πού και με ποιό τρόπο θα καταλήξει όλη αυτή η ιστορία.

Μέσα στη θύελλα όμως, όλων όσων συμβαίνουν,πέρασε σε δεύτερο πλάνο, μια είδηση που ήρθε από τις Βρυξέλλες.
Σύμφωναμε την Eurostat,

η Ελλάδα τον Ιούνιο, στέφθηκε και επίσημα πρωταθλήτρια της ανεργίας στην Ευρώπη, με ποσοστό 27,9%.

Αυτό σε απόλυτους αριθμούς, σημαίνει ότι 1,4 εκατομμύρια Έλληνες, δεν έχουν δουλειά για να ζήσουν με αξιοπρέπεια και να προσφέρουν μια ανθρώπινη προοπτική, στα παιδιά τους. Στην Ευρώπη η ανεργία αφορά δύο στους δέκα.Στην Ελλάδα τους έξι στους δέκα.

Τρομακτικό ποσοστό που εξαφανίζει τους αριθμούς και εμφανίζει τους ανθρώπους. Τον φίλο, τον γείτονα, τον συγγενή, που στην αρχή μαγκωμένα και σιωπηλά, σιγά σιγά με απόγνωση που γινόταν κραυγή, ομολογεί ότι στο ντουλάπι, δεν έχει ψίχα ψωμί, στο αυτοκίνητο ούτε στάλα βενζίνη και στην τσέπη κάτι νίκελ, από πεντάλεπτα και κάτω ...

Θα μου πείτε δεν είμαστε η μόνη χώρα που αντιμετωπίζει τέτοια κατρακύλα.

Και η Ισπανία,παράδειγμα, έζησε πριν από εμάς αυτή την κρίση και βρήκε δύναμη να συνεχίσει. Καμία χώρα όμως δεν έχει ίδια πολιτική,πολιτισμική ακόμα και φιλοσοφική αντίληψη,ίδια με κάποια άλλη.

Και η Ισπανία έζησε μισό αίώνα Φασισμού με τον Φράνκο, αλλά δεν έθρεψε καμμιά "Χρυσή Αυγή".

Σημειώνοντας βέβαια το γεγονός ότι η Ισπανία δεν αφέθηκε, όταν κατέρρευσαν οι τράπεζες της να γίνει βορά των διεθνών κερδοσκόπων, όπως αφέθηκε από τους εταίρους μας, η Ελλάδα. ..

Γιατί τελικά όσο άδικο είναι ,να μας μετατρέψει η Γερμανία της Μέρκελ, στο κακό παιδί, που έπρεπε να πληρώσει παραδειγματικά, για τα λάθη του, άλλο τόσο άδικο, είναι αυτό που πρόσφατα εξομολογήθηκε, ο πρώην πρόεδρος της Ευρωζώνης, Γιούνκερ.

"Οι πλούσιες χώρες της Ευρωζώνης, είπε, δείξανε περιφρόνηση, σε αυτό που βίωνε η Ελλάδα".

Και ίσως, να δείχνουν ακόμα, λέμε εμείς. Όταν μας αφήνουν να τα βγάλουμε πέρα με το τέρας της πιο τρελής βίας που εκθρέψαμε, λεγοντάς μας, όπως ο αρμόδιος Επίτροπος, ότι με την αντιμετώπιση του νεοναζισμού κάνουμε "Βήματα στη Δημοκρατία μας»...

Καλές οι υποδείξεις και οι συμβουλές αλλά μήπως θυμούνται και κάποιες δηλώσεις περί επενδύσεων; Αλήθεια τι γίνανε;

Keywords
Τυχαία Θέματα