Φιλιώ Μανωλιουδάκη: "Πολύ ψηλά ο Ολυμπιακός φέτος"

Η αρχηγός της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού Φιλιώ Μανωλιουδάκη μίλησε στον "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1" και τους Γιώργο Μανιάτη και Γιάννη Φραγκουλόπουλο, μετά τον χαμένο (9-8) στις λεπτομέρειες τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, με την πανίσχυρη Ισπανική Σαμπαντέλ.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1: Ο τελικός κρίθηκε στις λεπτομέρειες, υπήρχαν και κάποια λάθη της διαιτησίας, τι ακριβώς έγινε;

Παίξαμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει κατακτήσει τρία

πρωταθλήματα Ευρώπης και τρία Σούπερ Κάπ και αυτό σημαίνει πάρα πολλά. Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς, που πέρυσι κατακτώντας το Λεν Τρόφι, καταφέραμε να λάβουμε μέρος σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση. Γνωρίζαμε από την αρχή ότι οι διαιτητές θα σφύριζαν λίγο έδρα. Το πιο τρανταχτό λάθος είναι ένα γκολ, στο οποίο η μπάλα πέρασε καθαρά, αλλά δεν δόθηκε υπέρ μας και ήταν σε καθοριστικό σημείο. Όμως δεν θέλουμε να σταθούμε σε αυτό το κομμάτι. Εμείς κρατάμε το ότι σε καμία στιγμή δεν σταματήσαμε να παλεύουμε το ματς και ευχόμαστε αυτή την ομάδα να την ξαναβρούμε απέναντι μας σε κάποιο τελικό για να πάρουμε πίσω αυτό που χάσαμε.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1: Στον τελικό του Τσάμπιονς Λίγκ;

Ναι ακριβώς. Πιστεύω ότι μπορούμε να περάσουμε στο "final 4" και επειδή και αυτή η ομάδα έχει πολύ μεγάλες πιθανότητας να είναι εκεί. Ελπίζουμε να ξανασυναντηθούμε σαν ζευγάρι στον τελικό.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1: Αν και είναι μια πολύ ισχυρή ομάδα, πιστεύεις ότι είστε κοντά, όσον αφορά τη δυναμικότητα;

Είναι μια ομάδα που αποτελείτε απο τον βασικό κορμό της Εθνικής Ισπανίας, που επίσης έχει κατακτήσει τα πάντα τα τελευταία χρόνια. Αυτό που δείξαμε και το κατάλαβαν και οι αντίπαλοι είναι ότι είμαστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Έχουμε κάποιες προσθήκες που δεν έχουν προλάβει να προσαρμοστούν ακόμα γιατί αυτό ήταν το δεύτερο επίσημο ματς που δώσαμε φέτος και αυτό δεν μας ευνοεί γιατί δεν ήμασταν έτοιμες να μπούμε σε ένα παιχνίδι τόσο δυνατό. Έχουμε όμως μέλλον και νομίζω ότι αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1: Στο πρωτάθλημα να περιμένουμε πάλι, μια ακόμα κόντρα με τη Βουλιαγμένη στο φινάλε;

Σίγουρα εμείς και η Βουλιαγμένη, όπως τα τελευταία χρόνια, θα είμαστε στους τελικούς. Εμείς θέλουμε να υπερασπιστούμε τα κεκτημένα και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε και φυσικά παράλληλα να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην Ευρώπη.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1: Πιστεύεις ότι ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη τα τελευταία χρόνια μέσα από τις επιτυχίες τους στην Ευρώπη, έχουν προσελκύσει νέα παιδιά ;

Αυτό προσπαθούμε και αυτός είναι ο στόχος μας γιατί το άθλημα θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά απο εμάς. Θέλουμε να καταλάβει ο κόσμος ότι είναι ένα πολύ ωραίο και δυναμικό άθλημα και θεωρώ ότι αν ξεπεραστούν τα προβλήματα με τις πισίνες, σίγουρα θα έρθουν ακόμα περισσότερα παιδιά.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1: Με εξαίρεση τη Βουλιαγμένη, ο χαμηλός ανταγωνισμός του πρωταθλήματος σας επηρεάζει στις ευρωπαϊκές σας υποχρεώσεις;

Δυστυχώς ναι. Περιμένουμε να παίξουμε ένα δυνατό παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη ενδιάμεσα και μετά στους τελικούς. Είναι ένα θέμα αυτό, αλλά ισχύει σε πολλά αθλήματα με δυο ομάδες να απέχουν πολύ απ' τις υπόλοιπες και παράλληλα να ψάχνουν την Ευρωπαϊκή διάκριση. Μέσα απ' την καθημερινή προετοιμασία και τη δουλειά βεβαίως, προσπαθούμε να είμαστε έτοιμες. Το ίδιο ισχύει και στο ανδρικό πόλο, όπου ο Ολυμπιακός παίζει χωρίς ανταγωνισμό, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τους υπολοίπους και με καθημερινή δουλειά στοχεύει στο Final 6. Για όλες τις ομάδες πάντως εύχομαι υγεία και να ευχαριστηθούμε τα παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα