Φέρνει επενδύσεις ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης!

Την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα συνεργασίας των δύο Κοινοβουλίων αλλά και το ελκυστικό πλέον πεδίο επενδύσεων που δημιουργείται στην Ελλάδα είχαν σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Βαγγέλης Μεϊμαράκης με τον Πρόεδρο της Σούρα (Άνω Βουλής) του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας Δρ. Abdullah Al Sheikh στη συνάντησή τους στο γραφείο του κ. Μεϊμαράκη.

«Εξοχότατε κύριε Πρόεδρε είναι μεγάλη χαρά και τιμή που καλωσορίζω, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο,

στο ναό της Δημοκρατίας ένα φίλο, ένα σύμμαχο. Οι σχέσεις της Ελλάδας και της Σαουδικής Αραβίας είναι άριστες, αλλά σε πάρα πολλούς τομείς μπορούν να βελτιωθούν. Ιδιαίτερα στον τομέα της κοινοβουλευτικής συνεννόησης και συνεργασίας » είπε ο κ. Μεϊμαράκης καλωσορίζοντας στην Βουλή τον κ. Abdullah Al Sheikh, ο οποίος μίλησε με θερμά λόγια για την Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος της Σούρα του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας αναφέρθηκε εκτενώς και στον αναβρασμό που επικρατεί στην περιοχή του καθησυχάζοντας την ελληνική πλευρά καθώς όπως είπε ήδη έχει ετοιμαστεί η αποκλιμάκωση της έντασης.

Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης επέδωσε στον Πρόεδρο της Σούρα Δρ. Abdullah Al Sheikh το χρυσό μετάλλιο της Βουλής των Ελλήνων ως εκδήλωση τιμής και αναγνώρισης αμοιβαίων αισθημάτων φιλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα