Φαρ Ουέστ έγινε το Ηράκλειο

Παλιό αμερικανικό γουέστερν θύμισε το απίστευτο σκηνικό που συνέβη τα ξημερώματα στο κέντρο του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην οδό Μιλάτου. Πρωταγωνιστές, ένας 28χρονος αγρότςη από τις Καμάρες, ένας 29χρονος ζαχαροπλάστης από το Αρκάδι και ένας 20χρονο ηλεκτρολόγος από το Μαγαρικάρι.

Όλα άρχισαν περίπου στις 4 τα ξημερώματα, όταν ο 28χρονος βγήκε έξω από το μπαρ και πυροβόλησε μια φορά στον αέρα. Στη συνέχεια επέστρεψε στο χώρο και δε δίστασε να πυροβολήσει 2 φορές, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή των θαμώνων και του προσωπικού. Βέβαια, είχε λόγο που το έκανε αυτό, καθώς αμέσως μετά

και ενώ είχαν τρομοκρατηθεί όλοι, ο 29χρονος προσπάθησε επιτόπου να "πουλήσει προστασία" και εκβίασε τον υπεύθυνο ζητώντας του 200 ευρώ για να φύγει η παρέα του από το μαγαζί.

Στο σημείο φυσικά έσπευσαν περιπολικά με αστυνομική δύναμη. Ο 28χρονος με κυνισμό, έστρεψε το όπλο προς τους αστυνομικούς και αποπειράθηκε δυο φορές να πυροβολήσει, όμως ευτυχώς είχε μείνει το όπλο άδειο από φυσίγγια.Αμέσως συνελήφθησαν και οι 3 με τις κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αντίσταση κατά των αρχών, εκβάση, παραβίαση του νόμου περί όπλων και φθορά ξένης περιουσίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα