Έξαλλος ο Φλαμπουράρης με τον Μανώλη Γλέζο

Σε δήλωση για το άρθρο του Μανώλη Γλέζου προχώρησε και ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, εκφράζοντας την πικρία του. Ο κ. Φλαμπουράρης, τονίζει μεταξύ άλλων ότι «περιμέναμε μια πιο δίκαιη και νηφάλια αποτίμηση από ένα στέλεχος της εμπειρίας και της διαδρομής του Μανώλη Γλέζου».

«Η Ευρώπη παρακολουθεί με ανακούφιση την απομόνωση των ακραίων φωνών της λιτότητας στην προσπάθειά τους να αποτρέψουν τη συμφωνία στο Eurogroup, ενώ παράλληλα πάνω από το 80% του ελληνικού λαού στηρίζει τη διαπραγμάτευση. Την ώρα, λοιπόν, που η δύσκολη μάχη βρίσκεται

σε εξέλιξη περιμέναμε μια πιο δίκαιη και νηφάλια αποτίμηση από ένα στέλεχος της εμπειρίας και της διαδρομής του Μανώλη Γλέζου», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η συγγνώμη του Μανώλη Γλέζου στον ελληνικό λαό για την... συμφωνία-"Ζητώ συγγνώμη διότι συντήρησα αυτή την ψευδαίσθηση"Άμεση ανταπόκριση του Μαξίμου για την δήλωση Γλέζου-"Πιθανόν να μην είναι καλά πληροφορημένος..."

Νίκος Φίλης: Βιάστηκε ο Μανώλης Γλέζος-Την δήλωση Γλέζου σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1ο Μανώλης Γλέζος

Keywords
Τυχαία Θέματα