Έξαλλη η Σαλαγκούδη με την Κλαψινού!

Αυτόπτες μάρτυρες ενός άγριου καβγά μεταξύ του Θεοφάνη Κιρκινέζου και της Ανθής Σαλαγκούδη φέρεται να έγιναν πριν από λίγες μέρες οι θαμώνες σε στέκι του Κολωνακίου.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το περιοδικό Ciao, το ζευγάρι είχε έναν έντονο διαπληκτισμό, με τη γνωστή δημοσιογράφο να σηκώνεται και να φεύγει από το μαγαζί, αφήνοντας μόνο του το θεατρικό παραγωγό.

Τι συνέβη όμως και πώς εμπλέκεται το όνομα της Κωνσταντίνας Κλαψινού;

Η

ηθοποιός είχε σχέση με το Θεοφάνη Κιρκινέζο όταν εκείνος χώρισε από την Δήμητρα Ματσούκα. Το κράτησαν για τον εαυτό τους και προσπάθησαν να μην διαρρεύσει στα Μέσα. Μετά από λίγους μήνες χώρισαν και στην ζωή του θεατρικού παραγωγού μπήκε η Ανθή Σαλαγκούδη με την οποία είναι μαζί ενάμιση χρόνο τώρα.

Μπορεί ο Θεοφάνης Κιρκινέζος να χώρισε με την Κωνσταντίνα Κλαψινού αλλά όχι με επεισοδιακό τρόπο ώστε να μην ξαναμιλήσουν ποτέ. Για αυτό εκείνος θα ανταποκρινόταν θετικά στο μήνυμα της αλλά και στο κάλεσμα της να πιούν ένα καφέ να τα πούνε, να τον συμβουλευτεί, στο πάλαι ποτέ στέκι του ερωτά τους στο Κολωνάκι.

Δεν το είπε όμως στην Ανθή Σαλαγκούδη και όταν εκείνη το πληροφορήθηκε όλο αυτό από τρίτους έγινε πυρ και μανία.

Ο καβγάς τους ήταν έντονος. Όσο και αν εκείνος προσπαθούσε να της εξηγήσει ότι μόνο φιλική είναι πλέον η σχέση του με την Κωνσταντίνα Κλαψινού, δεν μπορούσε να το καταλάβει πάνω στον θυμό της.

Διαβάστε ακόμα:

Ελευθερία Ρήγου: "Βρήκα διέξοδο στο φαγητό"

To sex tape της Κατερίνας Στικούδη και η αντίδραση των γονιών της!

Η Μαρία Μπακοδήμου αγκαλιά με τον Lenny Kravitz (ΦΩΤΟ)

Το αβυσσαλέο ντεκολτέ της τραγουδίστριας! (ΦΩΤΟ)

Σοκάρει η εμφάνιση του Κέβιν Κόστνερ! (ΦΩΤΟ)

Keywords
Αναζητήσεις
κωνσταντινα κλαψινου κιρκινεζος, κλαψινου ντεκολτέ
Τυχαία Θέματα