Εξαφανίστηκε τουρίστας στο Κατάκολο!

Αναζητείται από το Λιμεναρχείο και την Αστυνομία ένας 86χρονος Γάλλος τουρίστας, ο οποίος έφτασε το πρωί της Τρίτης στο λιμάνι του Κατακόλου με το κρουαζιερόπλοιο MSC Magnifica.

Σύμφωνα με το patrisnews, ο ηλικιωμένος τουρίστας επέβαινε στο κρουαζιερόπλοιο μάζι με την συζυγό του και φέρεται να πάσχει από άνοια.

Η σύζυγος του αποβιβάστηκε απο το πλοίο για να επισκεφθεί την Αρχαία Ολυμπία και όταν επέστρεψε δεν βρήκε τον σύζυγό της, ενώ από τις κάμερες του κρουαζιερόπλοιου

φαίνεται πως ο 86χρονος έφυγε από το καράβι γύρω στις οκτώ και μισή το πρωί.

Έως τη μια το μεσημέρι που αναχώρησε το πλοίο, δεν είχε επιστρέψει και παρόλα αυτά εκπρόσωπος της εταιρίας παρέμεινε στο λιμάνι, για αρκετή ώρα ακόμα μήπως εμφανιστεί.

Η σύζυγός του παρέμεινε στο πλοίο και συνέχισε το ταξίδι της προς τη Σμύρνη.

Ο 85χρονος δεν εμφανίστηκε ούτε κατά το χρόνο παραμονής του εκπροσώπου της εταιρίας στο λιμάνι, ούτε εμφανίστηκε στις λιμενικές αρχές.

Πλέον μετά τις δύο το μεσημέρι δηλώθηκε η εξαφάνισή του και ειδοποιήθηκαν πέρα από τις λιμενικές, οι αστυνομικές αρχές και η Πρεσβεία της Γαλλίας.

Στην περιοχή έχει ξεκινήσει από νωρίς το μεσημέρι επιχείρηση για τον εντοπισμό του, χωρίς όμως έως αυτή την ώρα να υπάρξουν αποτελέσματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα