Ευάγγελος Βενιζέλος: "Να χτυπιέσαι Λαφαζάνη, θα πω αυτό που θέλω"

Αμέσως μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, σηκώθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ζήτησε να μιλήσει.

Εκείνη την ώρα επικράτησε ένας χαμός, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη να ζητάει από τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη να μην του δώσει το λόγο, με τον Αλέξη Τσίπρα

να είναι ακριβώς στη μέση και να μένει... απαθής.

Αφού αντάλλαξαν χαρακτηρισμούς, τελικά ο Ευάγγελος Βενιζέλος ξεκίνησε την παρέμβασή του λέγοντας στον Παναγιώτη Λαφαζάνη: "Όσο και να χτυπιέσαι, εγώ θα πω αυτό που θέλω".

Αμέσως μετά εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας τα εξής: "Ο κ. Τσίπρας προηγουμένως με τρόπο προκλητικό, υπονόμευσε ανοιχτά το εθνικό συμφέρον, την διαπραγματευτική θέση της χώρας στην τελική φάση εξόδου από το μνημόνιο.

Θέλησε να παρεμποδίσει τη κυβέρνηση σε σχέση με το χρέος γιατί ενοχλείται ότι χάνει το παιχνίδι του, το μνημόνιο και την τρόικα.

Έβλαψε τον Έλληνα, την εθνική οικονομία και την εθνική υπόθεση. Εκβίασε ανοιχτά τη Βουλή και τους θεσμούς. Προσέβαλε τον Κάρολο Παπούλια και έκανε το ατόπημα να στηρίξει τους εκβιαστικούς υπολογισμούς του στις ψήφους της Χρυσής Αυγής. Δεν έχετε συμμάχους. Αυτό που έκανε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας θα οδηγήσει τον ελληνικό λαό να καταλάβει ποιο είναι το πραγματικό δίλημμα και ποια είναι η στρατηγική επιλογή»

Keywords
Τυχαία Θέματα