Έβαλε κρυφή κάμερα στο στήθος και... άνοιξε το πουκάμισό της (ΦΩΤΟ)

Σίγουρα δεν είναι λίγες οι φορές που μία γυναίκα παρατηρεί καρφωμένα μάτια πάνω στο στήθος της. Έτσι ακόμη μία γυναίκα προχώρησε σε ένα πείραμα ικανό να δώσει τις απαραίτητες απαντήσεις.

Το μόνο που χρειάστηκε ήταν μόνο μια κρυφή κάμερα στο σουτιέν της. Το πείραμα έγινε στο Λονδίνο και οι αντιδράσεις που κατέγραψε η κάμερα ήταν απίστευτες!

Κάποιοι άνδρες κοιτούσαν αλλά με... τακτ,άλλοι απλά "καρφώνονταν" χωρίς να τους απασχολείενώ άλλες φορές οι... ύποπτοι δεν ήταν καν άνδρεςσε άλλη περίπτωση το... θέαμα τράβηξε ένας πιτσιρίκοςκι άλλη μια όταν... θαυμαστής είναι ένας πανέμορφος σκυλάκος

Αναλυτικότερα μόνο σε μια μέρα στην... παγίδα της εθελόντριας έπεσαν 36 άτομα. Βέβαια η κοπέλα με την κρυφή κάμερα στο στήθος κυκλοφορούσε στους δρόμους του Λονδίνου με βαθύ ντεκολτέ και ανοιχτή ζακέτα.

Ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως το πείραμα έγινε από την εταιρία Nestle, αφού ήταν μέρος της καμπάνιας της Nestle Fitness που θέλει με αυτόν τον τρόπο να ενθαρρύνει τις γυναίκες να εξετάζουν στο στήθος τους από νωρίς για καρκίνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα