Έτσι γλεντάει ο Πειραιάς!

Μεγάλο ματς από τον Θρύλο που διέλυσε 3-0 την πρωταθλήτρια Βελγίου μέσα στο «Κονστάντ Βάντεν Στοκ» και πέτυχε τη μεγαλύτερη, σε έκταση, νίκη του εκτός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ένα αποτέλεσμα-προϊόν ομαδικής δουλειάς, αλλά που έφερε τις υπογραφές δύο «ερυθρόλευκων». Αφενός του Κώστα Μήτρογλου, αφετέρου του Ρομπέρτο.

Ο «πιστολέρο» έκανε… όργια κόντρα στους Βέλγους. Τρία γκολ, τα δύο σε καίρια σημεία και το τρίτο, το καλύτερο από όλα με μια «φωτοβολίδα» έξω από την περιοχή! Το τρίτο του φετινό χατ-τρικ και θα έχει και συνέχεια.

Και

από την άλλη ο Ισπανός γκολκίπερ που ήταν εξαιρετικός, πραγματοποιώντας σωτήριες επεμβάσεις και κρατώντας το μηδέν, αφού έπιασε και πάλι πέναλτι, λίγο μετά το 0-1 που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα!

Πλέον ο Ολυμπιακός βλέπει με άλλο μάτι την πρόκριση στους «16». Διότι τον περιμένουν δύο σερί ματς με την Μπενφίκα, όπου αν τα αποτελέσματα είναι αυτά που θέλουν οι νταμπλούχοι Ελλάδας, τότε θα ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Διότι ο Θρύλος έδειξε ότι μπορεί να συνεχίσει στο θεσμό και στις αρχές του 2014.

Ο Νορβηγός διαιτητής Τομ Χάραλντ Χάγκεν κτρίνισε τους Ν’ Σακαλά (45’), Μπρούνο (50’) και Σάμαρη (23’), Μανιάτη (28’), Μανωλά (36’).

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Καμίνσκι, Ζιλέ, Κουγιατέ, Νούιτινγκ, Ν’ Σακαλά, Κλίεσταν, Τίλεμανς, Μπρούνο, Πρατ (74’ Ατσεαμπόνγκ), Σουάρες, Μίτροβιτς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Μανιάτης, Μανωλάς, Σιόβας, Μπονγκ, Σάμαρης, Εντινγκά, Ολαϊτάν (57’ Φουστέρ), Βάις, Σαβιόλα (65’ Ντομίνγκεζ, 77’ Χολέμπας), Μήτρογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα