"Έρθεν τώρα η ώρα του Καραμανλή…" (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Με ενθουσιασμό έγινε δεκτός ο Κώστας Καραμανλής στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπου είχε συνάντηση με τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Πλήθος κόσμου και υποστηρικτές της Νέας Δημοκρατίας, συγκεντρώθηκαν προκειμένου να υποδεχτούν τον πρώην πρωθυπουργό, με τις εκδηλώσεις θαυμασμού απέναντι στον πρώην πρωθυπουργό να είναι έντονες.
Πάνω από 400 πολίτες έσπευσαν να υποδεχτούν τον Καραμανλή και μάλιστα χωρίς να γίνει καμία κινητοποίηση, φωνάζοντας "ήρθε η ώρα του Καραμανλή", "είσαι ο πρόεδρος της καρδιάς μας" κ.ά., ωστόσο την παράσταση έκλεψε το ποντιακό δίστιχο με το οποίο ο Θεόφιλος

Τεληγιαννίδης, περιφερειακός σύμβουλος Ημαθίας της «Αλληλεγγύης», υποδέχτηκε τον πρώην πρωθυπουργό.
«Πάντα να είσαι ‘συ γερός να χάρεσαι τα χρόνια σ’ και έρθεν τώρα η ώρα του Καραμανλή».

Να σημειωθεί ότι κατά την συνάντηση του Κώστα Καραμανλή και του Απόστολου Τζιτζικώστα, ο Περιφερειάρχης, παραχώρησε στον Κ. Καραμανλή την πολυθρόνα στην οποία κάθεται πάντα στις εθιμοτυπικές συναντήσεις που πραγματοποιούνται στο γραφείο του.
Ακολούθησε συνάντηση με τους αντιπεριφερειάρχες, ενώ ο εκπρόσωπος των τευτλοπαραγωγών ενημέρωσε τον κ. Καραμανλή για το πρόβλημα με τις αποζημιώσεις τους και τις εξελίξεις στην ΕΒΖ, όπως έκανε και στο χτεσινό περιφερειακό συμβούλιο, όπου ο Περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας, ανέλαβε πρωτοβουλία επίλυσης.
Κατά την αποχώρησή του ο πρώην πρωθυπουργός, μπαίνοντας στο αυτοκίνητό του για να φύγει απευθύνθηκε στον περιφερειάρχη και του είπε: «Ευχαριστώ για όλα».
Σημειώνεται ότι η επίσκεψη του κ. Καραμανλή στον κ. Τζιτζικώστα είναι η πρώτη θεσμική επίσκεψη του πρώην Πρωθυπουργού από το 2009.

Keywords
Τυχαία Θέματα