Ερίζουν για τα 15 εκατ. οι τρεις μέτοχοι του Mega

Σε μια προσπάθεια να βρεθούν από τον τραπεζικό χώρο 15 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες του Mega, έχουν επιδοθεί οι τρεις μεγαλομέτοχοι του καναλιού, χωρίς αποτέλεσμα, μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Oι πληροφορίες αναφέρουν βέβαια πως η πλευρά Βαρδινογιάννη είναι έτοιμη να καταβάλει το ποσό που της αναλογεί από χρήματα του ομίλου, κάτι που δεν θέλουν να κάνουν για τη δική τους συμμετοχή ο Σταύρος Ψυχάρης και ο Γιώργος

Μπόμπολας.

Οι δύο τελευταίοι έχουν στραφεί στον τραπεζικό χώρο, όπου τα πράγματα όμως το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαίτερα δύσκολα για όλα τα μέσα ενημέρωσης, καθώς οι στρόφιγγες, αν δεν έχουν κλείσει, έχουν πολύ περιορισμένη ροή χρημάτων. Οι ανάγκες του καναλιού πάντως είναι επείγουσες και το ζήτημα πρέπει να λυθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες, είτε μέσω τραπεζών είτε μέσω προσωπικής χρηματοδότησης από τους τρεις μεγαλομετόχους. Την ίδια ώρα, στη Μεσογείων όλες τις προηγούμενες ημέρες δόθηκε μεγάλη στήριξη στη νέα πολιτική εκπομπή με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την Ολγα Τρέμη. Αίσθηση μάλιστα προκάλεσε και η ενεργός συμμετοχή του διευθυντή ειδήσεων, Νίκου Στραβελάκη, παρά το ότι το κλίμα στις σχέσεις του με την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου δεν είναι και το καλύτερο δυνατό.

ΨΥΧΡΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ - ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ

Το αποτέλεσμα ικανοποίησε ιδιαίτερα τους συντελεστές, καθώς η εκπομπή με προσκεκλημένο τον Γιάνη Βαρουφάκη και άλλα πρόσωπα συγκέντρωσε πολύ καλές κριτικές, ήταν καλοστημένη και ζωηρή. Ψυχρό κλίμα εξακολουθεί να υπάρχει και μεταξύ του Ν. Ευαγγελάτου και του Γ. Πρετεντέρη, χωρίς όμως να εκδηλώνεται ένταση. Η μοναδική επαφή τους περιορίζεται στην κοινή παρουσία τους στον «αέρα» του δελτίου ειδήσεων, αλλά όχι ταυτόχρονα στα «παράθυρα», ενώ και ο χρόνος του Γιάννη Πρετεντέρη έχει μειωθεί σε σχέση με το παρελθόν. Ενόχληση προκαλεί στους ρεπόρτερ του καναλιού και η άρνηση της Μαρίας Σαράφογλου να ασχοληθεί με θέματα του δελτίου ειδήσεων που δεν βρίσκονται μέσα στα πρώτα στον τελικό «οδηγό».

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ

Τα σχόλια που ακούγονται πίσω από την πλάτη της παρουσιάστριας του δελτίου του Σαββατοκύριακου είναι δηλητηριώδη και προέρχονται από πολλές πλευρές. Εκείνο που ενδεχομένως δεν γνωρίζει το ευρύ κοινό είναι το γεγονός ότι την καθημερινή εποπτεία του ενημερωτικού τομέα την έχει αναλάβει ο εκδότης του «Εθνους», Γιώργος Μπόμπολας. Μπορεί ο τελευταίος να μη μετέχει πλέον στο Δ.Σ. του Μεγάλου Καναλιού, ωστόσο μετά από ομόφωνη απόφαση των Βαρδινογιάννη - Ψυχάρη ο ισχυρός άνδρας του «Πήγασου» έχει την ευθύνη της ενημέρωσης του καναλιού. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που επισημαίνουν τόσο την εργατικότητα όσο και την επιμονή που δείχνει ο πρεσβύτερος Μπόμπολας ώστε το Mega να επιστρέψει στις παλιές, καλές μέρες. Στο πλαίσιο αυτό, το προηγούμενο διάστημα είχε διαδοχικές επαφές με τους Πρετεντέρη, Τρέμη και Ευαγγελάτο, ενώ συνομιλεί καθημερινά με τον διευθυντή ειδήσεων, Νίκο Στραβελάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα