Έρχονται συλλήψεις για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν

Η Κέιτ και ο Τζέρι ΜακΚαν έφτασαν την Κυριακή το βράδυ στην Πορτογαλία, καθώς η αστυνομία ετοιμάζεται να προχωρήσει στις συλλήψεις οχτώ ανθρώπων για την εξαφάνιση της κόρης τους, Μαντλίν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αρχηγός της Σκότλαντ Γιαρντ σε συνεργασία με Πορτογάλους αστυνομικούς έχει συγκεντρώσει τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να συλλάβει τρεις ύποπτους ληστές που βρίσκονταν στο τουριστικό θέρετρο, όπου έμενε η μικρή Μαντλίν μαζί με τους γονείς της, όταν εξαφανίστηκε,

όπως επίσης και πέντε άνδρες που εργάζονταν εκεί.

Την ανάκριση θα αναλάβει η πορτογαλική αστυνομία, όμως κανείς δεν ξέρει πότε θα ξεκινήσει, με τους Βρετανούς να υπολογίζουν ότι θα αρχίσει στα τέλη Ιουνίου.

Την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκαν οι έρευνες στην τεράστια χωματερή, χωρίς κανένα αποτέλεσμα, όμως τώρα η βρετανική αστυνομία υποψιάζεται ότι η μικρή Μαντλίν απήχθη από ληστές που εισέβαλαν στο δωμάτιο που κοιμόταν η μικρή για να κλέψουν χρήματα και τιμαλφή και πανικοβλήθηκαν όταν την ξύπνησαν.

Μετά από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για τους τρεις ύποπτους ληστές, η αστυνομία έχει εντοπίσει έναν ασυνήθιστα μεγάλο αριθμό τηλεφωνημάτων που είχαν ανταλλάξει, λίγες ώρες μετά από την εξαφάνιση του μικρού κοριτσιού.

Αυτό θεωρείται μια πολύ σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση που τόσο έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη και οι δύο γονείς ελπίζουν ότι πλέον θα πάρουν απαντήσεις για την τύχη της κόρης τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα