Επιτυχής η... εκτόξευση για τον Παραπολιτικά 90,1!

Του Νίκου Πρασσά, εφημερίδα "Παραπολιτικά"

Άκρως εντυπωσιακή η εμφάνιση του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 στον χώρο των ερτζιανών, αφού ήρθε για να μείνει. Με «όχημα» την επιτυχημένη συνταγή της εφημερίδας, το νέο ραδιόφωνο θα αποτελέσει καθημερινή συνήθεια των ακροατών. Από την πρώτη στιγμή οι ακροατές αγκάλιασαν τη ραδιοφωνική εκδοχή της εφημερίδας, πλημμυρίζοντας με μηνύματα το τηλεφωνικό κέντρο αλλά και τις επίσημες

σελίδες των «Παραπολιτικών» στα Social Μedia.

Και δεν ήταν μόνο οι ακροατές… Στελέχη όλου του πολιτικού φάσματος ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στον ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1, επισημαίνοντας πως είναι άκρως ενθαρρυντική η ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μέσα σε περίοδο της κρίσης. Ανάμεσά τους οι υπουργοί Εθνικής Αμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος, Ενέργειας Γιάννης Μανιάτης, Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αλλά και κορυφαία κομματικά στελέχη, όπως ο Παναγιώτης Λαφαζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ανδρέας Λοβέρδος της «Ελιάς», ο Τέρενς Κουίκ των ΑΝ.ΕΛ., η Φωτεινή Πιπιλή από τη Ν.Δ. και ο Δημήτρης Χατζησωκράτης από τη ΔΗΜ.ΑΡ.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ. Στην πρεμιέρα του σταθμού και τον καθιερωμένο Αγιασμό παραβρέθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι και ο εκδότης της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» και ιδιοκτήτης του ραδιοφώνου, Γιάννης Κουρτάκης, ο οποίος επισήμανε πως «όταν συνυπάρχουν όραμα, σκληρή δουλειά και διάθεση, το αποτέλεσμα είναι δεδομένο, παρά τις δύσκολες συνθήκες και το επιχειρηματικό ρίσκο της εποχής».

ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ. Ο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 εξ αρχής έδειξε τις διαθέσεις του για ένα δυναμικό - αποκαλυπτικό πρόγραμμα. Αλλωστε, αιχμή του δόρατος για τον σταθμό είναι οι ενημερωτικές εκπομπές. Η διευθυντική ομάδα της εφημερίδας επιφύλασσε μια αποκάλυψη-βόμβα, δίνοντας από νωρίς τον τόνο. Το πλέον πολυσυζητημένο πρόσωπο, ο πρώην γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου Τάκης Μπαλτάκος μίλησε στους Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένο για την επίσκεψη στο Αγιον Ορος αλλά και τις συζητήσεις που γίνονται στο παρασκήνιο για την ίδρυση νέου κόμματος, δεξιότερα της Ν.Δ. Ο κ. Μπαλτάκος άφησε ορθάνοικτη την πόρτα να προχωρήσει με άλλα στελέχη στη δημιουργία νέου κόμματος, εφόσον αυτό απαιτηθεί από τις πολιτικές περιστάσεις, ώστε να απεγκλωβιστούν «500.000 Δεξιοί που έχουν εγκλωβιστεί σε πολιτικούς σχηματισμούς όπως η Χρυσή Αυγή».

Σημαντικές ειδήσεις έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης στους Βασίλη Ταλαμάγκα και Γιώργο Κουβαρά. Μεταξύ άλλων, τάχθηκε υπέρ της κατασκευής πολλών τζαμιών στην Αθήνα, ώστε να εκλείψει η πιθανότητα ατυχήματος στα αυτοσχέδια που υπάρχουν.

Σκληρή απάντηση στον Αδωνι Γεωργιάδη έδωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης για επιστροφή του στη Ν.Δ., στο κεντρικό μαγκαζίνο στις 14:00, με τις Λίζα Δουκακάρου και Ανδριάννα Ζαρακέλη, που παρουσιάζουν την πλήρη ειδησεογραφία με τη ματιά των «Παραπολιτικών».

Το απόγευμα, σε χαλαρότερους τόνους, ο Ανδρέας Τσέκενης, στέλεχος των ΑΝ.ΕΛ. και σύζυγος της Ραχήλ Μακρή, αποκάλυψε στους Γιάννη Αργυρό και Λάμπρο Καλαρρύτη ότι ο ίδιος «χάρισε» την έδρα στη γυναίκα του αλλά και πώς είναι η ζωή δίπλα σε μια βουλευτή με έντονο ταμπεραμέντο, όπως η σύζυγός του.

Στην εκπομπή του δυνατού διδύμου Κουρτάκη - Τζένου «Πολιτικός Καφές», ο Μάκης Βορίδης πραγματοποίησε πολιτικό άνοιγμα επιστροφής της ΔΗΜ.ΑΡ. στην κυβέρνηση, καθώς προέχει η κυβερνητική σταθερότητα, έστω και εάν ο ίδιος έμενε εκτός υπουργικών θώκων λόγω του βέτο της Αγ. Κωνσταντίνου στο παρελθόν.

Ενα από τα πλέον δυνατά χαρτιά του σταθμού είναι η οικονομική εκπομπή του Νίκου Σαμοΐλη, που μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της πραγματικής οικονομίας και των επιχειρήσεων. Στην πρεμιέρα ξεχώρισε η συνέντευξη του υφυπουργού Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη.

Ηχηρή η παρουσία των δελτίων ειδήσεων που από τις 5 το πρωί έως τις 11 το βράδυ μεταφέρουν όλες τις εξελίξεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ. Εντυπωσιακοί οι Μηνάς Τσαμόπουλος και Γιώργος Θαναηλάκης στον ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1. Από την πρώτη στιγμή το χιούμορ και η θετική τους ενέργεια κέρδισαν τις εντυπώσεις και τις καρδιές των ακροατών.

Τα μεσημέρια, ο Βαγγέλης Περρής χαρίζει χαμόγελα για όσα λένε και κάνουν οι πρωταγωνιστές της καθημερινότητας. Τα δε λογικά και παράλογα καταγγέλλει με τους «Αδιάβροχους» σε καθημερινή βάση ο Παναγιώτης Λιάκος.

Τρία νέα παιδιά του standup comedy σχολιάζουν ανελέητα κάθε πρωί την επικαιρότητα, ενώ το απόγευμα η Λίλα Σταμπούλογλου μεταδίδει τις ιστορίες του moufa-radio.

Αργά το απόγευμα, η Αθηναΐς Νέγκα με καυστικό χιούμορ ακούει, προτείνει και δίνει τις δικές της λύσεις στα καθημερινά προβλήματα που μας απασχολούν.

Το βράδυ, ο Χρήστος Ζαμπούνης και η Τζούλη Αγοράκη μάς ταξιδεύουν στη χώρα του έρωτα με γαλλικά και ιταλικά τραγούδια.

Δυνατό πρόγραμμα και για το weekend

Πολύ δυνατό και το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. Στις 6 το πρωί και για δύο ώρες η Μάρω Κανελλάκη σάς κρατά συντροφιά, «παίζοντας» με τις ειδήσεις της ημέρας. Αμέσως μετά, η Κέλλυ Κοντογεώργη διερευνά το «μαύρο κουτί» των γεγονότων της εβδομάδας που έφυγε. Την Κυριακή, με τη βοήθεια ειδικών, αναλύει τις εξελίξεις που έρχονται. Στις 10 ο Δημήτρης Μαρκόπουλος μιλά με ανθρώπους της οικονομίας και δίνει τον παλμό της επιχειρηματικότητας. Στις 11, η Νανά Δαρειώτη και ο Ανδρέας Ανδρουλιδάκης προτείνουν απίθανα γαστρονομικά tips και κάνουν προτάσεις για φαγητό και έξοδο. Ακολουθούν η Αθηναΐς Νέγκα και ο Βαγγέλης Περρής, «κατεδαφίζοντας» όλα όσα «κτίστηκαν» την εβδομάδα που πέρασε. Από την Κυριακή 11 Μαΐου, οι Χρήστος Φερεντίνος και Θοδωρής Αθερίδης μεταμορφώνονται στον «Χρήστο και τον Αχρηστο», σε μια εκπομπή-έκπληξη. Το μεσημέρι, ο Γιάννης Χρηστάκος παρουσιάζει όλες τις ειδήσεις, ενώ η Μαίρη και η Γωγώ Αυγερινοπούλου σάς δίνουν ραντεβού για μια αξέχαστη ραδιοφωνική εμπειρία, παρέα με καλή μουσική και γνωστά πρόσωπα της showbiz. Τo απόγευμα, η Νανά Παλαιτσάκη τα βάζει με όλους και με όλα και αμέσως μετά η ομάδα του Parapolitika.gr παίρνει τα μικρόφωνα και αποκαλύπτει όλες τις ζουμερές λεπτομέρειες του ενθέτου των «Παραπολιτικών», «Secret».

Keywords
παραπολιτικα, αβραμοπουλος, αγιον ορος, χρυση αυγη, θοδωρής αθερίδης, εμφάνιση, παραπολιτικα, υπουργοι, λαφαζάνης, συριζα, λοβερδος, ορος, ειδήσεις, αθηνα, καρατζαφερης, ελλαδα, νέα, tips, μαΐου, φερεντινος, showbiz, parapolitika, secret, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, νεα κυβερνηση, αδωνις γεωργιαδης, η ζωη, μιλα, δυνατα, τζουλη αγορακη, αιχμη, γυναικα, δουλεια, εδρα, ιταλικα, καθημερινη, μουσικη, προγραμμα, ραδιοφωνο, τραγουδια, radio, αγιον ορος, αθεριδης, αποκαλυψη, βετο, βοηθεια, βομβα, βοριδης, βραδυ, γαβριηλ, γαλλικα, φαγητο, γινονται, γωγω, δεδομενο, δυναμικο, εβδομαδα, ενεργεια, εμφάνιση, επιτυχια, ερχονται, εφυγε, εφημεριδα, ζαμπουνης, ζωη, ιδρυση, θοδωρής αθερίδης, θοδωρης, κυβερνηση, λαφαζάνης, λεπτομερειες, λιζα, μαΐου, ματια, μηνυματα, μητσοτακης, μιλτιαδης, νεγκα, ομαδα, οραμα, ορος, παιδια, προβληματα, πορτα, πρωταγωνιστες, πρωι, ραντεβου, ραχηλ, ρισκο, σελιδες, συνταγη, χιουμορ, χρηστος, χρυση, ωρες, δημητρης, εκπομπες, χωρα, καρδιες, κωνσταντινου, κυριακη, μεινει, parapolitika, showbiz, tips
Τυχαία Θέματα