Επίθεση Νικήτα Κακλαμάνη στο Μέγαρο Μαξίμου

«Διατηρώ συγκρατημένη αισιοδοξία, δε θα είναι εύκολη η εκλογή» είπε στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο ο Νικήτας Κακλαμάνης, σημειώνοντας ότι ο Σταύρος Δήμας είναι ένα σοβαρό πρόσωπο.

«Και να υπάρξουν διαρροές από τη ΔΗΜΑΡ ή τους ΑΝΕΛ, οι 180 δύσκολα βγαίνουν», πρόσθεσε.

Ο βουλευτής της ΝΔ καταφέρθηκε κατά του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας:

«Άθελά του ο κ.Τσίπρας συνέπλευσε με τους δανειστές, χρησιμοποιώντας την προεδρική εκλογή, την ώρα που οι πιστωτές έστειλαν τελεσίγραφο για καθαρό πολιτικό τοπίο». «Ο κ. Τσίπρας τινάζει στον αέρα την αναθεώρηση του Συντάγματος» πρόσθεσε.

«Οι εκλογές του ’89 μεταξύ Ανδρέα Παπανδρέου και Κωνσταντίνου Μητσοτάκη δε θα είναι τίποτε μπροστά σε αυτό που θα δούμε» τόνισε προβλέποντας ενίσχυση του δικομματισμού στο 70% της εκλογικής δύναμης.

Ο κ. Κακλαμάνης απηύθυνε έκκληση στους απογοητευμένους ψηφοφόρους της ΝΔ, που εγκατέλειψαν το κόμμα διότι παρέκκλινε από τις ιδεολογικές του ρίζες. Καταφέρθηκε κατά της ομάδας του Μαξίμου, λέγοντας ότι επηρέαζε αποφάσεις του Αντώνη Σαμαρά, αλλά σημείωσε ότι αυτή η ομάδα δεν εκπροσωπεί τίποτε στην κοινωνία και αυτό θα φαινόταν εάν κατέβαιναν να δοκιμαστούν στον εκλογικό στίβο.

Καταφέρθηκε και εναντίον υπουργών λέγοντας ότι αντί να είναι στα γραφεία τους κάνουν προεκλογικό αγώνα στις περιφέρειές τους.

Διαβάστε επίσης:

Ο Δημήτρης Σταμάτης αναλαμβάνει τις ζυμώσεις με βουλευτές

Στην κόψη του ξυραφιού οι υπολογισμοί για τους 180 βουλευτές

Όταν ο Αλέξης Τσίπρας... εκτιμούσε τον Σταύρο Δήμα

Η Bank of America αποκαλύπτει: Η κυβέρνηση έχει 173 βουλευτές για τον Πρόεδρο

Κατεβάζουν τα μολύβια οι υπουργοί και ετοιμάζονται για εκλογές!

Keywords
Τυχαία Θέματα