"Επιστροφή" Τσιτουρίδη με αιχμές στην κυβέρνηση

Θέση για τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα παίρνει ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Σάββας Τσιτουρίδης, με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πολιτικός Όμιλος Πολιτεία 2021, του οποίου και ηγείται.

Ο Σάββας Τσιτουρίδης που τον τελευταίο καιρό επιχειρεί να επανέλθει στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, προετοιμάζοντας μάλιστα το έδαφος για την υποψηφιότητά του στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης ασκεί μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε

αυστηρή κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή την ελληνική αποστολή στο Παρίσι για την διαπραγμάτευση με την τρόικα.

Αναφέρει η ανακοίνωσή του:

«Όταν για μια προκαταρκτική εξέταση της προόδου εκτέλεσης του Μνημονίου πηγαίνουν στο Παρίσι υπουργοί, πρωθυπουργικοί σύμβουλοι και θεσμικά αναρμόδια κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ(!) για να «εξεταστούν» από υπαλλήλους διεθνών οργανισμών, τότε η θέση και η αξιοπιστία της χώρας δεν ενισχύονται. Ούτε η «κανονική» εξέταση αποτρέπεται. Θα γίνει κανονικά στα τέλη Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

Μέχρι τότε, οι έλληνες καλούνται να πληρώσουν επιπλέον τη δαπάνη του παριζιάνικου τριημέρου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην «γαλάζιος» λοχαγός, που ανήκει στο καραμανλικό στρατόπεδο, ουκ ολίγες φορές έχει κάνει «επιθέσεις» στην πολιτική τακτική της κυβέρνησης και πάντα το timing που επέλεγε δεν ήταν τυχαίο.

Keywords
Τυχαία Θέματα