Επιμένει η Εισαγγελία: Ο Χαϊκάλης δεν κατονόμασε τον Αποστολόπουλο

Επιμένει στην ανακοίνωση του Σαββάτου η εισαγγελία εφετών, παρά τις δηλώσεις Χαϊκάλη και Καμμένου σχετικά με προτροπή των εισαγγελέων για μη αποκάλυψη του ονόματος του Αποστολοπούλου στις πρώτες καταθέσεις.

Αρμόδιες εισαγγελικές πήγες διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι υπήρξε υπόδειξη να μην κατονομαστεί ο Γιώργος Αποστολόπουλος από τον Παύλο Χαϊκάλη από την πρώτη στιγμή που έκανε την καταγγελία του περί απόπειρας δωροδοκίας και μάλιστα αναφέρουν ότι το όνομα ζητήθηκε αλλά η απάντηση που έλαβαν ηταν

ότι θα ειπωθεί όταν έρθει η ώρα. Επισημαίνουν δε οτι και στην πρώτη του κατάθεση ο κ. Χαϊκάλης στην αστυνομία, αν και ρωτήθηκε, δεν κατονόμασε το πρόσωπο που κατά την καταγγελία του επιχείρησε να τον δωροδοκήσει.

Σύμφωνα με τις ίδιες εισαγγελικές πηγές έγινε μια συζήτηση για τη νομιμότητα ή μη του υλικού που κατέθεσε ο Παύλος Χαϊκάλης επισημαίνοντας οτι ουδέποτε ειπώθηκε οτι το υλικό είναι νόμιμο.

Ως προς το αίτημα για άρση τηλεφωνικού απορρήτου οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν ότι δεν κρίνεται αναγκαίο να ικανοποιηθεί καθώς το αν ειδοποιήθηκε ή όχι ο Αποστολόπουλος δεν είναι αντικείμενο της έρευνας. Αντικείμενο της είναι να διαπιστωθεί αν υπήρξε απόπειρα δωροδοκίας όπως επισημαίνεται.

Κατά πάσα πιθανότητα, σύμφωνα με εκτιμήσεις, η έρευνα ολοκληρώθηκε με τις καταθέσεις των Πάνου Καμμένου και Παύλου Χαϊκάλη και αναμένεται πολύ σύντομα πορισματική αναφορά του εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου.

Διαβάστε επίσης:

Χαϊκάλης: Από τις 12 Δεκεμβρίου γνώριζαν οι αρχές το όνομα του μεσάζοντα

Στον Εισαγγελέα ο Χαϊκάλης

Keywords
Τυχαία Θέματα