Επανήλθε δριμύτερη η Κωνσταντοπούλου στη Βουλή

Δριμύτερη επανήλθε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή μετά τον γάμο της και τον μήνα του μέλιτος, ο οποίος οφείλεται και για την απουσία της από την ψηφοφορία για την ψήφο εμπιστοσύνης την περασμένη Παρασκευή.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την κυβέρνηση για δημιουργία "μηχανισμού ξεπλύματος σκανδάλων" με αφορμή τροπολογία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που έκανε αποδεκτή ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος σύμφωνα με την οποία ποσοστό 40% της κρατικής επιχορήγησης των κομμάτων, δεν μπορεί να κατασχεθεί από τράπεζες.

Ταυτόχρονα αναφερόμενη στις κατηγορίες για χρηματισμό βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και τις δικαστικές εξελίξεις που έχει προκαλέσει κάλεσε την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ε. Κουτζαμάνη να ζητήσει εξηγήσεις από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για παλαιότερες δηλώσεις στις οποίες εκτιμούσε ότι θα βρεθούν οι 180 βουλευτές για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

"Εξόφθαλμη η διαπλοκή των στελεχών σας με το τραπεζικό σύστημα", είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου και πρόσθεσε: "Την ώρα που χειμάζεται ο απλός πολίτης και καταδιώκεται από τις τράπεζες και τις εισπρακτικές εταιρίες εσείς νομοθετείτε για την δική σας απαλλαγή. Άλλη μια ασυλία για τα κόμματά σας με φωτογραφική τροπολογία - ντροπολογία όπως αυτές που περιλαμβάνει η «μαύρη βίβλος» που καταθέσαμε αλλά μάλλον θα εκδώσουμε και δεύτερο τόμο"

"Να κληθεί και να προσδιορίσει στην έρευνα που γίνεται ποιοι ήταν εκείνοι οι βουλευτές πέραν οι οποίοι στο μυαλό του ήταν διαθέσιμοι ήδη από τον Ιούνιο 2014 να ψηφίσουν αντίθετα με όλα όσα έχουν ψηφίσει σε αυτή την Βουλή", είπε και συνέχισε: "Αν σε πείσμα της στάσης τους υπάρχει προσδοκία αλλαγής -που διαφήμισε ο Σαμαράς- πρέπει να εξηγηθεί γιατί παραπέμπει μόνο σε υπόγειες διεργασίες"

Keywords
Τυχαία Θέματα