Εντυπωσιακή εκλογική παρουσία του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1

Άκρως εντυπωσιακή ήταν η είσοδος του Παραπολιτικά 90,1 στην διαδικασία των εκλογικών μεταδόσεων.

Ο εκλογικός μαραθώνιος που μετέδωσε ο Παραπολιτικά 90,1 ανέτρεψε δεδομένα ετών στο ραδιοφωνικό τοπίο. Από τις 6 το πρωί με συνεχείς συνδέσεις, συνεντεύξεις και ρεπορτάζ μετέφερε τις εξελίξεις και τον εκλογικό παλμό από όλη την Ελλάδα.

Με ρεπορτάζ από τα εκλογικά κέντρα ,το υπουργείο εσωτερικών, τα επιτελεία των υποψηφίων και των κομμάτων σε διαρκή ροή για 20 ώρες, το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού

της εφημερίδας και της ιστοσελίδας μετέδιδαν έγκυρα και έγκαιρα όλες τις πληροφορίες για την εκλογική μάχη.

Γιάννης Κουρτάκης, Αντριάνα Ζαρακέλη,Γιάννης Αργυρός, Βασίλης Ταλαμάγκας ,Κέλλυ Κοντογεώργη και Λάμπρος Καλαρρύτης παρουσίασαν λεπτό προς λεπτό όλες τις πολιτικές ανατροπές στη μάχη της κάλπης.

Από νωρίς το απόγευμα αμέσως μετά την ανακοίνωση του Exit poll Νίκος Σίμος ,Παναγιώτης Τζένος, Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, Μενέλαος Τασιόπουλος και Βασίλης Φεύγας με συνεχείς αναλύσεις και σχόλια έδωσαν τον τόνο της εκλογικής βραδιάς.

Πολιτικοί από όλα τα κόμματα, δημοσιογράφοι και άνθρωποι του πνεύματος μίλησαν στην μαραθώνια μετάδοση των Παραπολιτικών: Αδωνις Γεωργιάδης, Μάκης Βορίδης, Κώστας Μαρκόπουλος, Γιάννης Πανούσης, Ανδρέας Παπαδόπουλος, Αννα Μισελ Ασημακοπούλου, Αλέξης Μητρόπουλος, Ανδρέας Λοβέρδος, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος,Νίκος Βούτσης,Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Τέρενς Κουικ, Αλεξάνδρα Μπαλού, Αγγελος Χάγιος, Νότης Μηταράκης,Θοδωρής Χιόνης, Μανούσος Βολουδάκης, Μάκης Παπαδόπουλος, Ελενα Κουντουρά, Παναγιώτης Ρήγας, Κώστας Γκιουλέκας, Αργύρης Ντινόπουλος και πολλοί άλλοι

Επίσης οι δημοσιογράφοι Τ. Παπάς,Σεραφείμ Κοτρώτσος Γ Γερόπουλος, Ν Ζαχαριάδης, Γιώργος Κυρίτσης, Πάνος Αμοιράς, Β Πάικος, Θ Μαυρίδης, Γιάννης Καμπουράκης και οι επικοινωνιολόγοι Γ Φλέσσας, Στ Ζωντός, Γιώργος Σεφερτζής , ο συγγραφέας Πέτρος Μάρκαρης αλλά και οι ηθοποιοί Στέλιος Μάινας, Δημήτρης Πιατάς, Γιάννης Σαρακατσάνης έδωσαν το δικό τους στίγμα στην ανάλυση των γεγονότων.

Keywords
Τυχαία Θέματα