Ενεργειακές καινοτομίες προτείνει ο Αξιώτης

Τον Βασίλη Αξιώτη τον γνωρίσαμε παλαιότερα ως υποψήφιο πρόεδρο και στη συνέχεια γενικό γραμματέα της ΟΝΝΕΔ.

Ο Αξιώτης, μέλος πλέον της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ (αν και μόλις 29 ετών), έχει «ανοίξει» την επαγγελματική του δραστηριότητα, με ένα πρωτοποριακό πρότζεκτ για το ενεργειακό μέλλον του τόπου.

Συγκεκριμένα, μέσω της συμμετοχής της εταιρείας του, σε ειδικού χαρακτήρα εμπορικές εκθέσεις (όπως η πρόσφατη «BUILDING GREEN 2013»), επιχειρεί να

ενημερώσει για τις νέες προκλήσεις και προοπτικές για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, με την ενσωμάτωση σε αντίστοιχες εγκαταστάσεις της «Τεχνολογίας Υδρογόνου», παρουσιάζοντας μάλιστα και σχετική τεχνο-οικονομική μελέτη εφαρμογής.

Στις ομιλίες του, κατά την διάρκεια των εκθέσεων, που συμμετέχει ως πρόεδρος της εταιρίας, ο Αξιώτης τονίζει πως η ενσωμάτωση της «Τεχνολογίας Υδρογόνου» σε εγκαταστάσεις ΑΠΕ, αποτελεί μία πολλά υποσχόμενη εξέλιξη, που αναμένεται να διαδραματίσει κυρίαρχο ρόλο στην εξυπηρέτηση των παγκόσμιων ενεργειακών αναγκών, κυρίως -όπως αναφέρει- λόγω των μηδενικών ανθρακικών αποτυπωμάτων της.

Αξιόλογη και καινοτόμα αν μη τι άλλο η προσπάθεια για το νεαρό στέλεχος της ΝΔ, για το οποίο τελευταία ακούγονται φήμες ότι θα ασχοληθεί πιο ενεργά με και την πολιτική

Keywords
Τυχαία Θέματα