Ένα μεγάλο «respect» στον Ρονάλντο!(VIDEO)

Πολλά έχουν γραφτεί κατά καιρούς για τον χαρακτήρα του Κριστιάνο Ρονάλντο.Άλλωστε, κάθε σπουδαίος στον χώρο του έχει φανατικούς υποστηρικτές και ορκισμένους εχθρούς.Ακόμα και οι τελευταίοι όμως θα έλεγαν ένα πελώριο "respect" στον Πορτογάλο άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, που ενδιαφέρθηκε για ένα ζήτημα που τον ακουμπούσε έμμεσα, αλλά έδειξε την ανθρώπινη πλευρά του.Ο σούπερ σταρ της "Βασίλισσας" έστειλε επιστολή στις αρχές του Μαϊάμι, ζητώντας επιείκεια για το νεαρό οπαδό που σε καλοκαιρινό φιλικό στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά την περιοδεία

της ομάδας, είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο για να τον αγκαλιάσει και να του μιλήσει.

Αποτέλεσμα αυτού να συλληφθεί και να κινδυνεύει ακόμα και με απέλαση, καθώς είναι φοιτητής από άλλη χώρα και ο καθένας καταλαβαίνει πως η αγάπη του για τον Ρονάλντο θα μπορούσε να καταστρέψει ακόμα και το μέλλον του.Η επιστολή του Πορτογάλου σούπερ σταρ διαβάστηκε στο δικαστήριο και άπαντες ελπίζουν πως θα παίξει σημαντικό ρόλο και ο νεαρός δεν θα αντιμετωπίσει περαιτέρω προβλήματα με το νόμο.

Ιδού η επιστολή:

«Το όνομά μου είναι Κριστιάνο Ρονάλντο και αγωνίζομαι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αγωνιζόμουν σε ένα φιλικό, όταν ένας φίλαθλος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Το όνομά του είναι Ρόναλντ Γκιόκα και είναι φοιτητής. Με αγκάλιασε και μιλήσαμε για λίγο, μέχρι η ασφάλεια να φτάσει και να τον απομακρύνει. Δεν ήταν επιθετικός ή βίαιος σε καμία περίπτωση, ενώ δεν προέβαλε καμία αντίσταση στους ανθρώπους της ασφάλειας.

Όπως πληροφορούμαι, παραδέχτηκε το λάθος του και αναγνωρίζει τη σημασία της ασφάλειας. Είναι ένας νεαρός που μεγάλωσε χωρίς πατέρα και ανατράφηκε μόνο από τη μητέρα του. Πηγαίνει στο τοπικό κολέγιο με οικονομική στήριξη ως ξένος φοιτητής. Ανησυχώ γιατί μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα με την άδεια παραμονής του και το κολέγιό του, αν δεν αποσυρθούν οι κατηγορίες.

Αντιλαμβάνομαι τη θέση σας και τη σημασία της εφαρμογής των νόμων, αλλά με σεβασμό ζητώ να ξανασκεφτείτε τη στάση σας και να αποσύρετε τις κατηγορίες αυτές. Έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του και θα ήταν λυπηρό να καταστραφεί αυτό από ένα λάθος.

Σας ευχαριστώ πολύ. Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου οποιαδήποτε στιγμή».

Keywords
Τυχαία Θέματα