Εμμανουέλα Αγγουράκη: "Ο υβριστής του Βαγγέλη, μου κατέστρεψε τη ζωή"

Τον 50χρονο υβριστή του Βαγγέλη Γιακουμάκη είχει καταγγείλει στο παρελθόν η δημοσιογράφος Εμμανουέλα Αγγουράκη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μία» η δημοσιογράφος αποκαλύπτει πως τρία χρόνια πριν κατέθεσε μήνυση εις βάρος του, καθώς έγραφε για εκείνη υβριστικά σχόλια στους τοίχους της πόλης και τη συκοφαντούσε στο διαδίκτυο.

«Έφτιαξε ανακοίνωση silver alert με σφραγίδα αστυνομίας και τη φωτογραφία μου, την πέταξε στην πόλη και με έπαιρναν από το Χαμόγελο του παιδιού.

Περίμενα καλύτερα αντανακλαστικά από την πλευρά της Αστυνομίας. Καμία από τις κινήσεις που έκανα δεν είχα το επιθυμητό αποτέλεσμα, είτε γιατί δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι νόμοι είτε γιατί σε κάποιες περιπτώσεις οι νόμοι που υπάρχουν δεν εφαρμόζονται. Τα τελευταία γεγονότα αποτελούν δικαίωση και για τη δική μου υπόθεση. Λυπάμαι πάρα πολύ που αυτό έγινε με αφορμή την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Έχω καταθέσει μήνυση για όσα συνέβησαν σε βάρος μου από το 2011, αλλά δεν έχει γίνει τίποτα. θα κινηθώ εκ νέου νομικά, γιατί το σχόλιο για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη έγινε με τη δική μου φωτογραφία», λέει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

«Αναγκάστηκα να φύγω από τη Θεσσαλονίκη, γιατί η ζωή μου είχε γίνει αφόρητη. Απίστευτη συκοφαντία και στο διαδίκτυο. Βρήκε μιμητές στο διαδίκτυο, βάλθηκαν να μου καταστρέψουν τη ζωή. Όλα αυτά είχαν επίπτωση στη ζωή, την υγεία, τη δουλειά μου. Έχω ακούσει πάρα πολλά. Είχα μία επαγγελματική επαφή μαζί του λόγω της δουλειάς μου στην ΕΤ3, τίποτε άλλο», περιγράφει ταραγμένη η Εμμανουέλα Αγγουράκη.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Εμμανουέλα Αγγουράκη:

Keywords
Τυχαία Θέματα