Έλληνες celebrities γυμνοί για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS (ΦΩΤΟ)

Σήμερα 1η Δεκεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Aids.

Στο εβδομαδιαίο περιοδικό «Down Town» από το 2006 έως το 2010, το τεύχος της πρώτης εβδομάδας κάθε Δεκέμβρη ήταν αφιερωμένο στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του Aids και κυκλοφορούσε με ένα αφιέρωμα ενάντια στον ιό.

Ένα αφιέρωμα όπου πάνω από 100 διάσημοι αθλητές, ηθοποιοί, τραγουδιστές, πολιτικοί, επιχειρηματίας φωτογραφίζονταν γυμνοί, περνώντας το μήνυμά τους μέσα από τις πόζες τους.

Την 4η χρονιά κυκλοφορίας του «Naked issue», το περιοδικό συνοδευόταν από ένα δώρο. Συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία του Θοδωρή Μαραντίνη, οι Οnirama παραχώρησαν τη χρήση του τραγουδιού τους «Οι φόβοι του πρίγκιπα – Ένα Εμείς» και το «Down Town» έδωσε όπως αναφέρει το faysbook, εικόνα στη μελωδία και τους στίχους τους δημιουργώντας ένα video clip με πρωταγωνιστές 40 γυμνούς γνωστούς Έλληνες, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κωνσταντίνου Ρήγου.

Τα τρία τελευταία χρόνια, το περιοδικό το περιοδικό «Adore» της εφημερίδας «Μακεδονία» συμμετέχει στον αγώνα κατά του AIDS και με σύνθημα «μόνο η αγάπη είναι μεταδοτική» ζητάει από διάσημες προσωπικότητες να φωτογραφηθούν απενοχοποιώντας το γυμνό και στέλνοντας από κοινού το μήνυμα ότι αγαπούν τη ζωή.

Keywords
Αναζητήσεις
the naked issue kata tou aids, playboy greek celebrities
Τυχαία Θέματα