Έκθεση με... ιδιόρρυθμα φωτιστικά στο Μεταξουργείο

Το σπίτι του άνοιξε στο κοινό την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου στο Dudu Loft, ο αινιγματικός συλλέκτης Greg, εκθέτοντας ιδιόρρυθμα φωτιστικά, γλυπτά και χειροποίητα έπιπλα που δημιούργησαν για εκείνον ο Παναγιώτης Καλαμαράς και η Ρόζη Βαράγκη.

Ο 4ος όροφος της οδού Κολωνού στο Μεταξουργείο, ένας χώρος καλλιτεχνικής συγκατοίκησης, φιλοξενεί την έκθεση «Greg’s House: The Old New Land» που θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου (καθημερινά 18.00-20.00 & Σαββ.11.00-16.00).

Πλήθος

κόσμου από τον καλλιτεχνικό και πολιτιστικό χώρο παραβρέθηκε στα εγκαίνια και περιηγήθηκε στο σπίτι του Greg, σ’ ένα ταξίδι αναμνήσεων της κοσμοπολίτικης ζωής του υπό τους ήχους του live jazz trio που συνόδευε μουσικά την εκδήλωση.

Βιομηχανικής αισθητικής φωτιστικά, φτιαγμένα από εργαλεία κατασκευής, γρανάζια και παλιά τηλέφωνα, συλλεκτικοί προβολείς του Hollywood της δεκαετίας του ’20, σουρεαλιστικά γλυπτά, όλα φιλοτεχνημένα με την αντισυμβατική ματιά του Παναγιώτη Καλαμαρά, συνοδεύουν τα χειροποίητα έπιπλα της Ρόζης Βαράγκη που σε ταξιδεύουν από την vintage αισθητική της Αγγλίας του 18ου αιώνα μέχρι το προσιτό ethnic και minimal chic. Το νέο εγχείρημα του Dudu Loft έχει στόχο να δημιουργήσει ένα καινούργιο σημείο συνάντησης καλλιτεχνών και επανασύνδεσης των τεχνών με το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Πληροφορίες:
Greg’s House. The Old New Land
Eκθεση χειροποίητων φωτιστικών & επίπλων
Dudu Loft, Κολωνού 12-14, Μεταξουργείο
28 Νοεμβρίου -20 Δεκεμβρίου, Δευτ.-Παρασκευή 18.00-22.00 & Σάββατο 11.00-16.00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το βιβλίο που κάνει τον Έλληνα να ξανακερδίσει το κέφι του

Νέα φωτογραφία από τον σκελετό της Αμφίπολης

Τεράστιο ενδιαφέρον των Μ.Μ.Ε για τα ευρήματα στην Αμφίπολη

Τι συμβολίζουν το "Ε" και το "Α" που βρέθηκαν στον Τάφο της Αμφίπολης

Έκθεση με φωτογραφίες καλλιτεχνών την ώρα που τραγουδούν

Τα Καρντάσιανς εγκαινιάζουν την Ονειρούπολη της Δράμας

Εορταστικές εκδηλώσεις στο χωριό του Αϊ Βασίλη στο Βέλο Κορινθίας

Έφτιαξε έργα τέχνης σε 9 στρέμματα... χιονιού (ΦΩΤΟ)!

Keywords
Τυχαία Θέματα