Έκρυβε ολόκληρο οπλοστάσιο δίπλα στα... πρόβατα!

Ύποπτο για κατοχή ναρκωτικών θεωρούσαν ένα νεαρό κτηνοτρόφο οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. αλλά, όταν έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι και το ποιμνιοστάσιό του σε δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Ηρακλείου, βρέθηκαν μπροστά σε ένα... οπλοστάσιο που έκρυβε δίπλα στο κοπάδι με τα αιγοπρόβατά του!

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν ένα πολεμικό όπλο με ενσωματωμένη διόπτρα, δυο κυνηγετικά όπλα -ένα δίκαννο και ένα μονόκαννο- δυο ξιφολόγχες, δυο διόπτρες, δυο γεμιστήρες, 284 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, ένα πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων, τρεις φωτοβολίδες και

ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 13 εκατοστών. Όλα κατασχέθηκαν και το όπλο εστάλη για βαλλιστική εξέταση ώστε να εξακριβωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί και πού.

Κατά τα άλλα, οι αστυνομικοί βρήκαν και δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες με 22,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας. Ο 24χρονος κτηνοτρόφος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που του άσκησε δίωξη για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και ναρκωτικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα