Έκοψε πίτα ο Δημήτρης Αβραμόπουλος!

Στον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αθανάσιο Τσέλιο έπεσε το νόμισμα κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, που τέλειωσε πριν από λίγη ώρα, από τον Υπουργό Δημήτρη Αβραμόπουλο στο «Δώμα του ΓΕΝ». Οι υπόλοιποι έξι τυχεροί που πήραν το αντίστοιχο νόμισμα από τις ισάριθμες πίτες που ήταν για όλους τους παρευρισκόμενους στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό των Κλάδων και του ΥΠΕΘΑ, ο υπουργός τόνισε ότι κερδίζουν μία εβδομάδα διακοπές για δύο άτομα σε «πεντάστερο» ξενοδοχείο σε όποια περιοχή της Ελλάδος επιλέξουν.

Δύο

είναι οι «ειδήσεις» που προέκυψαν από την σημερινή τελετή.

Πρώτον, ότι η κύρια πρωτοχρονιάτικη πίτα κόπηκε σύμφωνα με το νέο πρωτόκολλο που θα ισχύει υποχρεωτικώς, βάσει του οποίου κομμάτι κόπηκε, και για τον Αρχηγό της Μείζονος Αντιπολιτεύσεως (κατά σειρά: Εκκλησία, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρωθυπουργός, Πρόεδρος της Βουλής και Βουλή ως σύνολο, ο Αρχηγός της Μείζονος Αντιπολιτεύσεως, ο ΥΕΘΑ, η ΑΝΥΕΘΑ Φώφη Γεννηματά, ο ΥΦΕΘΑ Θανάσης Δαβάκης, ο Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου και εν συνεχεία οι αρχηγοί των Κλάδων με επικεφαλής των Αρχηγό ΓΕΕΘΑ κ.λπ.) και σε αυτήν την πίτα τυχερός ήταν ο Αρχηγός ΓΕΣ.

Δεύτερον, ένα εύθυμο σχόλιο του Δ.Αβραμόπουλου προς τον επικεφαλής της Γενικής Διευθύνσεως Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ), την πρώην «αμαρτωλή» ΓΔΕ που είναι τώρα στην επικαιρότητα, την ώρα που παραλάμβανε το κομμάτι του για λογαριασμό της Γεν.Διευθύνσεώς του: «Σε σας θα δώσουμε το μικρότερο κομμάτι». Μία «ατάκα» που όπως ήταν εύλογο προκάλεσε τη γενική θυμηδία στους παρευρισκόμενους.

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα