Εκ των έσω το νέο ''αφεντικό'' του Alpha

Ο άνθρωπος που «τρέχει» τις σημαντικές παραγωγές του Alpha, ο γενικός διευθυντής της Plus Productions, αναλαμβάνει νέος γενικός διευθυντής του σταθμού, στη θέση του Τζώνη Καλημέρη. Ο λόγος για τον Κώστα Σούσουλα, που όλο αυτό το διάστημα έχει αποδείξει εμπράκτως τις ικανότητές του. Μετά την αποχώρηση Καλημέρη, η ιδιοκτησία του καναλιού της Κάντζας αποφάσισε να προχωρήσει στη συγκρότηση μιας ομάδας στελεχών που θα κληθούν να «τρέξουν» τα μελλοντικά projects του καναλιού.

Την τριανδρία των σημαντικών αποφάσεων συγκροτούν οι Κώστας Σούσουλας,

ο διευθυντής Προγράμματος, Τζώρτζης Ποφάντης, και ο διευθυντής Ειδήσεων, Βασίλης Παπαδρόσος. Πρόκειται για πρόσωπα που απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης του Δημήτρη Κοντομηνά, γεγονός που αποτυπώθηκε και από την επίσημη ανακοίνωση του βασικού μετόχου του καναλιού. «Η φετινή τηλεοπτική σεζόν βρίσκει τον Alpha με τις υψηλότερες αποδόσεις στην ιστορία του», ανέφερε ο Δημήτρης Κοντομηνάς στην ανακοίνωσή του προς το προσωπικό.

«Η καινούργια “εποχή” για το κανάλι, η οποία σχεδιάστηκε την άνοιξη του 2013 και υλοποιήθηκε από την περσινή σεζόν με επιτυχία, οφείλεται στην ικανότητα, τον ζήλο που όλοι επιδεικνύετε καθημερινά, αλλά και στην άριστη συνεργασία μεταξύ των τμημάτων του Alpha», συμπλήρωσε ο ίδιος. Με αφορμή τα παραπάνω, αξίζει να σημειωθεί η πληροφορία που θέλει τον ισχυρό άνδρα του Alpha να ασχολείται πιο δυναμικά με την πορεία του καναλιού της Κάντζας. Στο πλαίσιο αυτό, τις προηγούμενες μέρες είχε σειρά επαφών εντός και εκτός Ελλάδος, θέλοντας να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την πρωτοκαθεδρία του καναλιού του.

Keywords
Τυχαία Θέματα