Έφαγε, ήπιε και περίμενε τον Ιησού να πληρώσει το λογαριασμό!

Όταν μια νεαρή γυναίκα από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ μπήκε στο εστιατόριο για να απολαύσει ένα λαχταριστό γεύμα, όλα έδειχναν φυσιολογικά. Τίποτα όμως δεν ήταν ίδιο στο τέλος, όταν ήρθε ο λογαριασμός!

Η Kristi Rhines επισκέφθηκε το εστιατόριο El Chico, την περασμένη Παρασκευή το βράδυ και αφού έφαγε, αλλά ήπιε και μερικά ποτά, ήρθε η ώρα του λογαριασμού... Τότε δήλωσε στο προσωπικό του εστιατορίου ότι δεν είχε μαζί της μετρητά, ούτε κάποια πιστωτική κάρτα, αλλά θα περνούσε από το κατάστημα να πληρώσει τον λογαριασμό

ο σύζυγός της, ο κύριος Rhines, ο οποίος τυγχάνει να είναι ο Ιησούς Χριστός!

Το προσωπικό που στην αρχή απόρησε με τα λεγόμενα της γυναίκας και φυσικά δεν δεν πείστηκε πως η πελάτισσα είναι η σύζυγος του Ιησού, κάλεσε την αστυνομία. Η γυναίκα επέμενε ότι είναι παντρεμένη, αλλά οι αρχές διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει κύριος Rhines και οδήγησαν την ευφάνταστη πελάτισσα στην φυλακή με την κατηγορία της απάτης.

Ο Craig Akard, επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος στο Lawton της Οκλαχόμα, δήλωσε ότι η Rhines δεν ήταν μεθυσμένη την ώρα της σύλληψής της και ανέφερε ότι η γυναίκα εξακολουθεί να βρίσκεται στη φυλακή για τον απλήρωτο λογαριασμό που ανέρχεται σε 56,55 δολάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ασθενοφόρα Lotus αγόρασαν στο Ντουμπάι! (ΦΩΤΟ)

Αυτή είναι η... σύγχρονη "Ωραία Κοιμωμένη" (VIDEO)

Toυλάχιστον πέντε Βρετανοί την εβδομάδα εντάσσονται στους τζιχαντιστές

Απίστευτο! Μετατρέπουν τις στάχτες νεκρών σε διαμάντια!

Keywords
Τυχαία Θέματα