Έδιωξαν αγοράκι από εξωσχολική δραστηριότητα γιατί φορούσε φόρεμα

Οι υπεύθυνοι της εκκλησίας που διοργανώνουν εξωσχολικές δραστηριότητες για μαθητές δημοτικού έδιωξαν από το τμήμα ένα πεντάχρονο αγόρι γιατί όπως είπαν εμφανιζόταν φορώντας φορέματα και ψιλοτάκουνα παπούτσια.

Ο μικρός Romeo Clarke έχει μια συλλογή από 100 φορέματα και οχτώ ζευγάρια παιδικά ψιλοτάκουνα παπούτσια που θέλει να τα φοράει κάθε μέρα μετά το σχολείο.

Όμως οι υπεύθυνοι των δραστηριοτήτων τον κατηγόρησαν ότι μπερδεύει τα άλλα παιδιά με τις ενδυματολογικές του επιλογές.

Η μητέρα του διαμαρτυρήθηκε για την αντιμετώπιση αυτή, λέγοντας ότι κάνουν

διακρίσεις σε βάρος του γιου της.

«Είναι επιλογή του παιδιού μου να φοράει φόρεμα και αν αυτό τον κάνει ευτυχισμένο δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ο γιος μου δεν είναι ένα κορίτσι παγιδευμένο στο σώμα αγοριού. Είναι ένα φυσιολογικό αγοράκι που έχει τρεις αδελφές και του αρέσει να φοράει φορέματα. Πού είναι το κακό;», είπε.

Ο μικρός Romeo είχε γραφτεί στο τμήμα εξωσχολικού παιχνιδιού από τον Σεπτέμβριο και η μητέρα του πλήρωνε κανονικά για τα μαθήματα, όμως πριν από τρεις εβδομάδες οι υπεύθυνοι της είπαν ότι το παιδί δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτο.

«Ο Romeo θα είναι και πάλι καλοδεχούμενος όταν αρχίσει να φοράει και πάλι ρούχα που ταιριάζουν στο φύλο του», της είπαν κι εκείνη έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

Η μητέρα του μικρού πάλι λέει ότι το παιδί της είναι φυσιολογικό και ότι έχει φίλους και αγόρια και κορίτσια, αν και τα κορίτσια είναι περισσότερα. Μάλιστα λέει ότι ο γιος της πάντα είχε μια θεατρικότητα μέσα του και πολύ πιθανόν να βρεθεί στη σκηνή.

Ο μικρούλης δεν θα ξαναπάει στη συγκεκριμένη δραστηριότητα και η μητέρα του ήδη αναζητά κάτι άλλο για να απασχολεί τον ελεύθερο χρόνο του.

Keywords
Τυχαία Θέματα