Έχασαν την ψυχραιμία τους στον ΣΥΡΙΖΑ! (VIDEO)

Τα... νεύρα του είχε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης σήμερα το πρωί. Μία πρωτοφανή επίθεση έκανε στην Κυβερνητική εκπρόσωπο, Σοφία Βούλτεψη χωρίς αφορμή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Λαφαζάνης έκανε παρέμβαση στη συζήτηση για τον ΕΝΦΙΑ, γεγονός που προκάλεσε την έντονη

αντίδραση της κ. Βούλτεψη, η οποία, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι δεν είχε γίνει τέτοια συνεννόηση με τους παρουσιαστές της εκπομπής.

Απευθυνόμενη στον κ. Λαφαζάνη, η Κυβερνητική Εκπρόσωπος αποκάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ «λάθος». Στο σημείο αυτό ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ έχασε την ψυχραιμία του και είπε: «Δεν αντέχει αντίλογο η κ. Βούλτεψη. Δικτατορία έχουν επιβάλει στον τόπο. Μόλις πάει να μιλήσει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το λάθος; Πρώτη φορά, κυβέρνηση μιλά έτσι για την αξιωματική αντιπολίτευση - ότι είναι το λάθος. Κρίμα που σας βάλανε Κυβερνητική Εκπρόσωπο. Ξεφτιλίζετε τα πάντα σε αυτή τη χώρα» και συνέχισε «Ορίστε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος είναι αυτή. Θαυμάστε την», αναφώνησε ο κ. Λαφαζάνης, προσθέτοντας «το φασισμό σας τον επιστρέφω. Ξέρετε ποιος είναι ο φασίστας».

Η κόντρα συνεχίστηκε με αμείωτο ρυθμό, με την κ. Βούλτεψη να κάνει λόγο για «ρεαλιστική ουτοπία του κ. Τσίπρα» και ο κ. Λαφαζάνης για παραλήρημα.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:


Χαμός στον "αέρα" με Βούλτεψη - Λαφαζάνη από Enikos_gr

Keywords
Τυχαία Θέματα