Δυνατό πρόγραμμα από τον ΑΝΤ1

Πολλές ειδήσεις έβγαλε το ενημερωτικό event για το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Οπως έγινε γνωστό, μεταξύ άλλων, τα «Καρντάσιανς» θα συνεχίσουν στον σταθμό που κέρδισε την πρωτιά κατά την τρέχουσα σεζόν, όμως θα είναι ζωντανά και όχι σε μαγνητοσκόπηση, με την εκπομπή να προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα. Σε ό,τι αφορά το «Ολα» του Θέμου Αναστασιάδη, θα ανανεώσει το ραντεβού του για το ερχόμενο φθινόπωρο, παρά τα όσα είχαν ακουστεί περί του αντιθέτου,

ενώ οι «Ράδιο Αρβύλα» θα συνεχίσουν να εμφανίζονται μία φορά την εβδομάδα. Κατά τα άλλα, το «DWTS» θα δεχτεί κι άλλο «ψαλίδι» στο budget (πέραν του 60% της περασμένης σεζόν), ενώ στην καρέκλα του κριτή του τηλεπαιχνιδιού αναμένεται να καθήσει ο Νίκος Μουτσινάς, στη θέση της Κάτιας Δανδουλάκη.

Παράλληλα, ξεκινά η αρχική φάση των οντισιόν του «Voice 2» με την κριτική επιτροπή να παραμένει ίδια. Στο κομμάτι των σίριαλ, τα γυρίσματα της «Εκδρομής» τελειώνουν σε δύο με τρεις εβδομάδες, ενώ έχουν ξεκινήσει ήδη γυρίσματα και οι «Τρίχες» των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου. Τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα είναι οι «Βασιλιάδες», που από το Mega θα βρεθούν στην «αγκαλιά» του ΑΝΤ1, ενώ αναμένονται αλλαγές σε ό,τι αφορά το καστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα