Δημήτρης Στρατούλης: "Τα ΜΑΤ δεν θα λύσουν τα προβλήματα της Παιδείας" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

«Το αν πρέπει να γίνει κατάληψη είναι θέμα των φοιτητών όχι των κομμάτων» είπε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ, με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο, ο Δημήτρης Στρατούλης. «Εμάς μας απασχολεί η κακή κατάσταση στην Παιδεία» συμπλήρωσε.

«Το νόμο πρέπει να τον εφαρμόζεις με τέτοιο τρόπο που να μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά. Τα ΜΑΤ και τα χημικά θα λύσουν τα προβλήματα της παιδείας;» διερωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στη στάση του Πρύτανη.

«Δε στέλνουμε τα παιδιά μας στο πανεπιστήμιο για να τρώνε ξύλο αλλά για να μάθουν γράμματα. Εμείς θα εξαντλούσαμε όλα τα περιθώρια διαλόγου με τους φοιτητές. Προφανώς θέλει να εξυπηρετήσει και δίνει εξετάσεις στην κυβέρνηση ο κ. Φορτσάκης».

Αναφερόμενος στα πολιτικά θέματα ο κ. Στρατούλης σημείωσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει συμμαχίες, στα ψηφοδέλτιά του θα μετέχουν και άτομα που δεν ανήκουν στο κόμμα. Είναι σαφές ότι δε θα λειτουργήσουμε σαν πλυντήριο ξεπλύματος ευθυνών για όσους άσκησαν μνημονιακές πολιτικές στο παρελθόν. Στελέχη τα οποία ευθύνονται για ψήφιση και εφαρμογή μνημονίων δεν έχουν θέση».

Ο κ. Στρατούλης αναφέρθηκε και στη συνάντηση Τσίπρα-Αγγελοπούλου σημειώνοντας: «Θα λειτουργούμε με χρονόμετρο στις συναντήσεις των αρχηγών των κομμάτων; Ο κ. Τσίπρας δε συναντήθηκε με την κ. Αγγελοπούλου ως να ήταν αυτή εκπρόσωπος του κεφαλαίου αλλά ως εκπρόσωπος ενός ιδρύματος» πρόσθεσε.
Τέλος, αναφορικά με το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Από τις αποφάσεις του Συνεδρίου δε θα κάνουμε ούτε μισό βήμα πίσω ούτε καν για να πάρουμε φόρα και να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας» ανέφερε και σημείωσε: «Μυρίζει μπαρούτι, μυρίζει εκλογές».

Keywords
Τυχαία Θέματα