Δήμαρχοι από όλη τη χώρα έχουν συγκεντρωθεί στη Βουλή (ΦΩΤΟ)

Δήμαρχοι από όλη τη χώρα έχουν συγκεντρωθεί αυτήν την ώρα στη Βουλή, προκειμένου να επιδώσουν στο προεδρείο της και στους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων το ψήφισμα τους, καθώς ψηφίζεται η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την υποχρεωτική μεταφορά των ταμειακών τους διαθεσίμων στην ΤτΕ.

Χθες, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης κατά τη συζήτηση επί της ΠΝΠ στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής

εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους με αιχμές ειδικότερα για κυβερνητικά στελέχη που είχαν κάνει κριτική για τη στάση δημάρχων και περιφερειαρχών.

Υποστήριξαν ότι είναι διατεθειμένοι να δώσουν τα χρήματα εάν όμως εξηγηθεί από την πλευρά της κυβέρνησης η οδός που θα ακολουθηθεί, ενώ ζήτησαν εκ νέου να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό.

ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΕΩΣ 3.00 μμ

Το συμβολικό κλείσιμο των δήμων αποφάσισε για σήμερα η ΠΕΔ Αττικής.

Σε συμβολικό κλείσιμο των δήμων, από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 3:00 μ.μ. θα προχωρήσει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής, σύμφωνα με ανακοίνωσή της. Από αυτή την απόφαση εξαιρούνται οι κοινωνικές υπηρεσίες. Παράλληλα, απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους δημάρχους να συμμετάσχουν στη σημερινή συγκέντρωση στη Βουλή, όπου αντιπροσωπεία της Κ.Ε.Δ.Ε. θα συναντηθεί με την κυβέρνηση καθώς και τα πολιτικά κόμματα, για την πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που συζητείται σήμερα στη Βουλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα