Διάβασε τι ποτό ταιριάζει σε κάθε περίσταση!

Σε κάθε κοινωνική περίσταση της ζωής σου, ένα ποτήρι αλκοόλ σε συνοδεύει. Πολλές είναι οι επιλογές ανάμεσα σε cocktails, κρασί ή μπύρα και άλλα πολλά οινοπνευματώδη. Αν δυσκολεύεσαι κάθε φορά με το τι να διαλέξεις, και όλοι σε ξέρουν για την αναποφασιστικότητα σου, σου προτείνουμε ιδανικά αλκοολούχα για να βγεις από τη δύσκολη θέση.

Πρώτο ραντεβού: Μαζί με όλα όσα μας απασχολούν την πρώτη φορά που θα βγούμε με κάποιον, είναι το τι θα παραγγείλουμε για να συνοδέψουμε τις αμήχανες σιωπές που θα έρθουν και να χαλαρώσουμε την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Ασφαλής επιλογή για αγόρια και κορίτσια

είναι ένα gin με ή χωρίς tonic, όπως το αγαπημένο Tanqueray. Αν δε σου αρέσει το gin, ένα ποτήρι κρασί είναι μια απλή και ασφαλής επιλογή (δε θες να κάνεις πειράματα στο πρώτο ραντεβού, αλλά να δείχνεις σίγουρη για την επιλογή σου), ή αν προτιμάς κάτι πιο girly και σύνθετο οι barmen προτείνουν ένα ποτήρι Stolichnaya Rasberry, με λίγο χυμό cranberry. Ροζ, γεμάτο γεύση και υπέροχο.

Γενέθλια: Είσαι το πρόσωπο της βραδιάς, οπότε θες να πιεις και το ποτό της βραδιάς. Αν για τους άντρες είναι απλά μια ευκαιρία να κάνουν όση περισσότερη κατανάλωση μπύρας μπορούν - ή να φανούν πιο ώριμοι με ένα martini- τα κορίτσια θέλουν το πιο ιδιαίτερο ποτάκι στο πιο ωραίο ποτηράκι. Για αυτό υπάρχουν τα cosmopolitan και η λατρεμένη margarita-λεμόνι ή φράουλα είναι το ίδιο απολαυστική.

Another night in: Είτε είναι ένα βαρετό βράδυ Κυριακής, είτε μια καθημερινή που απλά θες να χαλαρώσεις βλέποντας αμερικάνικες σειρές, δεν υπάρχει καλύτερος σύντροφος από ένα ή δύο ποτηράκια κρασί ,σόλο ή αγκαλιά με το έτερον ήμισυ.

Bachelorette Party: Ναι η φίλη σου παντρεύεται. Ή εσύ παντρεύεσαι. Ναι, έχετε αποφασίσει να περάσετε ένα ξέφρενο βράδυ που δεν έχεις σκοπό να θυμάσαι. Αν θες να το πετύχεις, οι επιλογές είναι Long Island Ice Tea ή για τα πιο γερά ποτήρια, ένα Manhattan. Στα bachelor parties των αγοριών, ο τύπος του αλκοόλ λίγη σημασία έχει. Το σημαντικό είναι να μην καταπιούν κάνα Jager Bomb πάνω στη χαρά τους.

Διακοπές: Καλοκαίρι, θάλασσα, ζέστη και αλκοόλ. Τι να πρωτοδιαλέξεις. Αν αγαπάς τα καλοκαιρινά cocktails, έχεις άπειρες επιλογές, οπότε θα πρέπει να συμβουλευτείς τον κατάλογο του εκάστοτε μπαρ και να επιλέξεις το καινούργιο σου καλοκαιρινό οινοπνευματώδες κόλλημα. Τίποτα δε συγκρίνεται βέβαια με μια παγωμένη μπύρα. Ή πολλές.

Χωρισμός: Αν και η απάντηση δε βρίσκεται στον πάτο του ποτηριού και όσο και να πιεις το μόνο που θα πετύχεις είναι ένα hangover μεγατόνων, τόσο που θα νομίζεις ότι ο Merzbow παίζει live μέσα στο κεφάλι σου, ποιος νοιάζεται; Χώρισες. Μπορείς να σβήσεις στο whiskey τα δικά του/της τα σήμαδια. Αν πάλι αποφάσισες να βγεις, ξέρεις. Tequila Cuervo για όλους.

Επαγγελματική έξοδος: Στο business lunch, να θυμάσαι ότι βρίσκεσαι ακόμα εν ώρα εργασίας, οπότε δε θες για κανέναν απολύτως λόγο να λες παραπανίσια μπροστά στο αφεντικό. Αν το μαγαζί έχει ποικιλία σε μπύρες, τόλμησε το άφοβα. Αλλά μία. Είπαμε, όχι υπερβολές. Για βραδινή έξοδο με συναδέλφους πήγαινε με τις κλασσικές επιλογές. Δε θες να φανείς ούτε υπερβολικά έξυπνος, ούτε υπερβολικά περίεργη. Βότκα λεμόνι ή ένα malt whiskey αρκούν.

Γάμος: Σαμπάνια. Τι άλλο δηλαδή;


πηγή savoirville.gr

Keywords
Αναζητήσεις
ti na paragilo sto bar, τι ποτο να πιω σημερα
Τυχαία Θέματα