Διάσημοι κάνουν πασαρέλα για τον... Έμπολα!

Στη μάχη κατά του Έμπολα ετοιμάζονται να μπουν οι celebrities, οι οποίοι θα περπατήσουν στην πασαρέλα για την αντιμετώπισή του!

Πίσω από την προσπάθεια αυτή, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, βρίσκεται η Ναόμι Κάμπελ, η οποία σχεδιάζει φιλανθρωπικές επιδείξεις μόδας ώστε να συγκεντρωθούν τα χρήματα για την καταπολέμηση της ασθένειας, που έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος του πλανήτη.

Σε συνέντευξή της το μοντέλο τονίζει «Ο ιός δεν κάνει διακρίσεις. Δυστυχώς οι άνθρωποι δεν έχουν σαφή εικόνα».

Στην πασαρέλα για την καταπολέμηση του ιού αναμένεται να περπατήσουν

επίσης η Μπιγιόνσε, η Τζέρι Χάλιγουελ, η Κέιτ Μος, η Πίξι, καθώς και πολλοί άλλοι celebrities! Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τα shows θα γίνουν σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο, με διαφορετικούς «λαμπερούς» καλεσμένους κάθε φορά, ενώ τα χρήματα θα πάνε στο ίδρυμα της «μαύρης γαζέλας» το οποίο στο παρελθόν έχει βοηθήσει σε διάφορες έκτακτες ανάγκες, όπως τα θύματα του τυφώνα Κατρίνα στις ΗΠΑ και τους πληγέντες από το τσουνάμι στην Ιαπωνία.

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος για την θανατηφόρα ασθένεια δηλώνει και ο Ντέβιντ Μπέκαμ, που δεν θα περπατήσει στην πασαρέλα, αλλά θα φτιάξει ένα σποτάκι, στο οποίο θα δείχνει τους τρόπους που κάποιος μπορεί να προστατευθεί από τον ιό.

Σόου έχουν πραγματοποιηθεί για τον τυφώνα Κατρίνα, τον σεισμό στην Αϊτή, τον σεισμός στην Ιαπωνία αλλά και το τσουνάμι το 2011.

Keywords
Τυχαία Θέματα