Δεν υπάρχουν αδήλωτα στοιχεία στο Πόθεν Έσχες του Μηταράκη

Το πόρισμα της Βουλής για το Πόθεν Έσχες του υφυπουργού Ανάπτυξης, Νότη Μηταράκη ζήτησε και δίνει στη δημοσιότητα ο ίδιος, υπογραμμίζοντας ότι, παρά τα δημοσιεύματα, δεν προκύπτει κάτι μεμπτό στα περιουσιακά του στοιχεία, τα οποία είναι όλα δηλωμένα στη φορολογική του δήλωση. Ανεξάρτητα από την ουσία των όσων αναφέρει το πόρισμα, ιδιαίτερη αξία έχει το γεγονός ότι ο νεαρός πολιτικός, άμεσα, έσπευσε να δώσει εξηγήσεις. Δείγματα νέου πολιτικού πολιτισμού.

Σε δήλωσή του ο κ. Μηταράκης αναφέρει

χαρακτηριστικά:

« Ζήτησα και έλαβα από την Επιτροπή Πόθεν ‘Έσχες της Βουλής των Ελλήνων, την Έκθεση Ελέγχου των Ορκωτών Ελεγκτών, η οποία επιβεβαιώνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την ορθότητα της δήλωσης περιουσιακής μου κατάστασης.

Δημοσιεύματα επί το αντιθέτου, έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν για πολιτικούς λόγους αμφιβολίες για το ήθος μου. Όμως ο κόσμος γνωρίζει ότι γύρισα στην Ελλάδα, μετά από μια επιτυχημένη διεθνή καριέρα. Επέλεξα να γυρίσω, χωρίς να ανήκω σε παρέες ή πολιτικές οικογένειες, χωρίς εξαρτήσεις και αυτό κάποιους ενοχλεί. Η Ελληνική Δικαιοσύνη θα τους κρίνει ».

Keywords
Τυχαία Θέματα