"Δεν θα υπάρξει ποτέ Grexit", λέει ο Γιούνκερ

"Κανείς από όσους είναι πολιτικά υπεύθυνοι στην Ευρώπη δεν εργάζεται για μια έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη. Η χώρα είναι και θα παραμείνει μέλος της ευρωζώνης", διαβεβαιώνει για μια ακόμη φορά ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Welt am Sonntag.

Στην ίδια συνέντευξη, ο κ. Γιούνκερ καλεί όλους τους Ευρωπαίους να κατανοήσουν τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα,

αλλά και να αποτρέψουν την επιδείνωση της κατάστασης. "Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι δεν έχουν κατανοήσει όλοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση τη σοβαρότητα της κατάστασης στην Ελλάδα", λέει χαρακτηριστικά ο Γιούνκερ.

Την ίδια στιγμή, πάντως, σύμφωνα με δημοσίευμα μιας άλλης γερμανικής εφημερίδας, της Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS), στη διάρκεια του Eurogroup της Δευτέρας, οι εταίροι θα απαιτήσουν την επιστροφή της τρόικα στην Αθήνα, προκειμένου να "ελέγξει τα βιβλία" και τα σχέδια της κυβέρνησης, αλλά και να κοστολογήσει συγκεκριμένα και με ακρίβεια τις προτάσεις της.

Keywords
Τυχαία Θέματα