Δεν παραιτείται ο Φώτης Κουβέλης από τη ΔΗΜΑΡ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη ΔΗΜΑΡ, με τον Φώτη Κουβέλη να θέλει να παραμείνει τελικά στην Προεδρία της ΔΗΜΑΡ. Τα μέλη της Κ.Ο. της ΔΗΜΑΡ που συνεδρίασαν χθες και ζήτησαν από τον Φώτη Κουβέλη να παραιτηθεί από την ηγεσία του κόμματος, έλαβαν ως απάντηση την εκ νέου υποψηφιότητά του. Παράλληλα, εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά και νέος υποψήφιος για

την αρχηγία του κόμματος. Πρόκειται για τον Δημήτρη Λουκά από το Αριστερό Δίκτυο.

Ανεβαίνοντας λοιπόν στο βήμα, ο κ. Κουβέλης πήρε το λόγο και μεταξύ άλλων τόνισε: «Το συνέδριό μας πρέπει να πορευτεί, και να πάρουμε αποφάσεις με δημοκρατικές διαδικασίες χωρίς εντάσεις. Πράγματι χθες το βράδυ, εκλήθη από τα μέλη της ΚΟ, μου είπαν την άποψή τους, η συνάντηση κράτησε ελάχιστα, ότι θα διευκόλυνε και θα εξυπηρετούσε. Δεν κράτησε περισσότερο από 10 λεπτά και επιφυλάχθηκα να τους απαντήσω σήμερα το πρωί. Τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερα. Ας σταματήσουμε εδώ και ας πορευθούμε για τις αποφάσεις μας».
Στις συνεδριακές διαδικασίες παρενέβη σήμερα ο γραμματέας της ΚΟ Δημήτρης Αναγνωστάκης για να εξηγήσει στο Σώμα πως ό,τι συνέβη χθες μεταξύ της Κοινοβουλευτικής Ομάδας δεν ήταν μια πραξικοπηματική ή υπονομευτική κίνηση, αλλά μία κίνηση που θεώρησαν ότι μπορούσε να συμβάλει.

Διαβεβαίωσε ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα θα σεβαστεί τις αποφάσεις του τρίτου συνεδρίου της ΔΗΜΑΡ, για να ακολουθήσει ο Φώτης Κουβέλης ζητώντας «να σταματήσουμε εδώ κι ενωμένοι μαζί με την Κοινοβουλευτική Ομάδα μας να πορευτούμε στις αποφάσεις του συνεδρίου μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα