Δεν απάντησε ο Ολάντ για το αν η Τριελβελέρ είναι ακόμη "Πρώτη Κυρία"!

Όσο κι αν το θέμα της οικονομίας είναι που καίει τους Γάλλους, το ερωτικό σκάνδαλο του Γάλλου Προέδρου δεν θα μπορούσε να μην αποτελέσει θέμα στην ετήσια συνέντευξη του Φρανσουά Ολάντ για την οικονομία.

Ο Γάλλος Πρόεδρος ρωτήθηκε και αρνήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα, «αν είναι ακόμη η Βαλερί Τριερβελέρ η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας;» Ο Ολάντ μίλησε για ιδιωτικές υποθέσεις που πρέπει να μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. «Ο καθένας μπορεί να περάσει μία δύσκολη κατάσταση. Αυτό συμβαίνει στη δική μου περίπτωση. Αλλά έχω μία αρχή:

Οι ιδιωτικές υποθέσεις πρέπει να μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σεβόμενοι όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Δεν είναι εδώ το σωστό μέρος για να μιλήσουμε για αυτό το θέμα», απάντησε ο γάλλος πρόεδρος. Πάντως, υποσχέθηκε ότι θα δώσει απάντηση πριν το ταξίδι του στις ΗΠΑ, που έχει προγραμματιστεί για τις 11 Φεβρουαρίου. Η σύντροφός του εξακολουθεί να νοσηλεύεται με μελαγχολία και θα μείνει αρκετές ημέρες ακόμη στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τους γιατρούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα